Nokia 808 PureView Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
s2 olmasın o s in ios 5 ile geçme şansı yok ayrıca resme bakmamışsınız sunspider java testidir intermet sitelerindeki java betiklerinin çalışma hızıno ölçer diğeri zaten browsermark ve 4 bin fark yediği cihazda gs2 gs değil ve yine ayrıca az önce oyunlarda daha iyi diyen ikimizdik ama benchmark öyle demiyor ve tekrardan ayrıca cm9 dan bahsediyorsan telefonun çoğu özelliğin çalışmadığı bir rom dan bahsediyorsun geç o işleri stock ile ne yapabiliyor onu göster sonuçta ios5 stock biraz mantıklı yaklaşın olaylara koyduğum sonuçlar bunlar dediklerimde bunlar anlayan çoktan anladı ama yinede ekliyorum bugün cihaz alsam androidli cihaz alırım( o da htc one x olur :ehe) ve sana yetiyorsa benchmark ın sonucu umrumda değil

PriZm

PriZm

Üye
galaxy s iphone 4 ten hızlı tarayıcı konusunda iphone kullanıyorum da söylüyorum bunu

Türe senin daha önce yaptigin internet testinde modemin kac mbit hızı vardı?

PriZm

PriZm

Üye
s2 olmasın o s in ios 5 ile geçme şansı yok ayrıca resme bakmamışsınız sunspider java testidir intermet sitelerindeki java betiklerinin çalışma hızıno ölçer diğeri zaten browsermark ve 4 bin fark yediği cihazda gs2 gs değil ve yine ayrıca az önce oyunlarda daha iyi diyen ikimizdik ama benchmark öyle demiyor ve tekrardan ayrıca cm9 dan bahsediyorsan telefonun çoğu özelliğin çalışmadığı bir rom dan bahsediyorsun geç o işleri stock ile ne yapabiliyor onu göster sonuçta ios5 stock biraz mantıklı yaklaşın olaylara koyduğum sonuçlar bunlar dediklerimde bunlar anlayan çoktan anladı ama yinede ekliyorum bugün cihaz alsam androidli cihaz alırım( o da htc one x olur :ehe) ve sana yetiyorsa benchmark ın sonucu umrumda değil

Yaw arkadasim yine ayni seyi diyorsun.ben galaxy s veya s2 nin 3d performansi daha iyi diye birsey demedimki ?

Ayrica yarim yamalak rom diyorsun.Dlna haric butun özellikler orjinal romdan daha stabil calisiyor.

----------Eklendi @ 23:30:49 ---------- Yazıldı @ 23:29:56 ----------

8mbit benim net . ama hıza bakmamıştım. lakin internet benchmarklarında net hızı önemli
Al buyur.benim internet ustelik 6 mbit 12 gb kotali smile adsl....
Buna ne diyeceksin uruloki arkadasim?

Uruloki

Uruloki

Üye
@nawy niye bu kadar uzatıyorsun ki sonuçlar bir önceki sayfada mevcut ki kabul görenlerde bunlar koskoca sunspider ve ya rightware yalan mı atacak kardeşim

PriZm

PriZm

Üye
Uzatmiyorum.sadece kanıtlar ile geliyorum.ayrica Türe de bunu soyluyor.ve hala inadina inanmiyorsun.neyse inandiramadik istersen tartismayi bitirelim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya 3d yi geçtim hayvan kadar sunspider koydum rightware browsermark koydum daha ne diyim neocore filan dicem o da amdroid ve 3d ve işlemci performansını veriyor daha ne bulmamı istiyorsun ki

PriZm

PriZm

Üye
İste onlari koyuyorsunda, yapilan testlerde galaxy s ve s2 nin gingerbread oldugu gozunden kaciyor;)

Uruloki

Uruloki

Üye

Onunla alakası,bununla alakası yok, madem öyle o zaman Nokia neden hala Symbianı kullanıyor? Baktılar sistem degistiremiyorlar 680 mhz ,1 ghz yetmedi 1.3 ghz yaptılar.[
Edit: internet performansından bahsediyoruz oyunda iosun daha hızlı oldugunu bende biliyorum:D
/B]

ayrıca bunu neyin üzerine sen yazdın ip4s için yazmadın değil mi ip4 için yazdın ee o zaman 3d performansından bahsetmedim niye diyorsun neyse boşver okuyan anlar bence gidip gs2 üzerinde yumurta kır o sıcaklık değerlerinden yayarlanmak gerek

----------Eklendi @ 23:38:31 ---------- Yazıldı @ 23:36:33 ----------

iyide ne olcak ya ios5 in muadili ics diye bir olay mı var ki html5 için kıyaslayabiliriz istersen hala android yamuluyor gir html5test.com a bak

PriZm

PriZm

Üye

ayrıca bunu neyin üzerine sen yazdın ip4s için yazmadın değil mi ip4 için yazdın ee o zaman 3d performansından bahsetmedim niye diyorsun neyse boşver okuyan anlar bence gidip gs2 üzerinde yumurta kır o sıcaklık değerlerinden yayarlanmak gerek

Ordaki cumlemi yanlis anladin galiba. Daha basit soyleyeyim "İos Androidden OYUN KONUsunda daha hızlı"
Simdi anlasilmistir umarim.

----------Eklendi @ 23:40:50 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ----------

Htlm5 te iyi olmayabilir,ama diger butun internet bilesenlerinde android onde.ornek flash player(İosda varmiydi bu?:D

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide flash player ı bir hız bileşeni olarak kullanamayız ki(ama gayet iyi bir özellik ki android dememin sebeplerinden biride bu)

Türe

Türe

Üye
internet benchmark skorlarını fazla ciddiye almayın ;) çünkü aynı neti bile kullansa bazen kullandığı veri hızı aynı olmuyor ;) ve bu nedenle de sonuçlar yanıltıcı olabiliyor ;)

Geçen adamın biri n8 belle internet benchmark skorunu koymuş 40.000 küsur diye benimki 37.000 di (iphone4 te) e yani şimdi n8 in tarayıcısı daha mı iyi iphone'dan tabiki hayır

----------Eklendi @ 23:43:33 ---------- Yazıldı @ 23:43:04 ----------

Ordaki cumlemi yanlis anladin galiba. Daha basit soyleyeyim "İos Androidden OYUN KONUsunda daha hızlı"
Simdi anlasilmistir umarim.

----------Eklendi @ 23:40:50 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ----------

Htlm5 te iyi olmayabilir,ama diger butun internet bilesenlerinde android onde.ornek flash player(İosda varmiydi bu?:D

var canım var artistlik yapma :ehe

PriZm

PriZm

Üye
iyide flash player ı bir hız bileşeni olarak kullanamayız ki(ama gayet iyi bir özellik ki android dememin sebeplerinden biride bu)

Flash player olursa flash testi olan ornegin browsermark gibi benchmarklarda skor daha yuksek cikar.

----------Eklendi @ 23:45:20 ---------- Yazıldı @ 23:44:21 ----------

internet benchmark skorlarını fazla ciddiye almayın ;) çünkü aynı neti bile kullansa bazen kullandığı veri hızı aynı olmuyor ;) ve bu nedenle de sonuçlar yanıltıcı olabiliyor ;)

Geçen adamın biri n8 belle internet benchmark skorunu koymuş 40.000 küsur diye benimki 37.000 di (iphone4 te) e yani şimdi n8 in tarayıcısı daha mı iyi iphone'dan tabiki hayır

----------Eklendi @ 23:43:33 ---------- Yazıldı @ 23:43:04 ----------

var canım var artistlik yapma :ehe
Var.Androidden portlanan flashi kullaniyorsunuz :D

Uruloki

Uruloki

Üye
çık çıkmaz aksine neti yavaşlatan bir olay flash player şimdi bunada itiraz edersin ama zamanında rahmetli steve jobs bundan bahsetmişti ayrıca türe de benchmark daki olayı açtı aynen anlattığı gibi birolay var ki ben şunu diyorum senin işini görüyor mu ve sana yetiyor mu o zaman salla benchmark ı salla

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Yine öyle derdim.galaxy s e İcs gelmemesinin nedeni neymis efendim "touchwiz arayüzü icin yeterli alan yok" be kardesim o zaman birak touchwizi ekleme birak orjinal android arayuzu kalsin cok daha iyidir. Baska bir örnek:galaxy s otg destekliyor ama samsung bunu galaxy s e eklemedi.ama Xda gibi gercekten androidden anlayan grup otg yi galaxy s de calistirmayi basardi
Bu Samsung güncelleme konusunda Nokia'dan bile kötü desene . :kop:

PriZm

PriZm

Üye
çık çıkmaz aksine neti yavaşlatan bir olay flash player şimdi bunada itiraz edersin ama zamanında rahmetli steve jobs bundan bahsetmişti ayrıca türe de benchmark daki olayı açtı aynen anlattığı gibi birolay var ki ben şunu diyorum senin işini görüyor mu ve sana yetiyor mu o zaman salla benchmark ı salla

En basitinden bir ornek vereyim.browsermark sirayla internet bilesenlerini olcuyor.eee flash player yok, o zaman flash testini atlayarak flash dan 0 skor almasina neden oluyor.
Ayrica flash player tiklamadigin surece uzerinde asagi ok gostererek deaktif modda oluyor.tikladigin zaman aktik oluyor.bu sayede sayfalar yine iosdan cabuk aciliyor.
Bu bu konu icin yazdigim son mesajim tartisma uzayacak.saglikla selametle kalin ;)

----------Eklendi @ 23:54:27 ---------- Yazıldı @ 23:52:10 ----------

Bu Samsung güncelleme konusunda Nokia'dan bile kötü desene . :kop:

Cok dogru.Nokia napiyor bazen yarim bazen hatali olsada yinede anna,belle,carla vs telefonlarina destek verecek
Samsung ne yapti? Dunyada 10 milyon kullanicisi olan Galaxy S e touchwiz sıgmıyor diye ics den mahrum bıraktı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neyi tartışıyorsunuzki arkadaşlar herkesin sevdigi kendine güzel görünür.

Türe

Türe

Üye
sizde bizden portlanan oyunları kullanıyonuz ne iş |-)

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

SIZINTILAR VAR. AMA BULMAK MESELE.

Takipçi Satın Al

Üst Alt