Nokia 808 PureView Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Arkadaşlar bu video için bütün youtube'u talan ettim. :D
Hızı fena değil gibi siz ne dersiniz?
[video=youtube;VncIc5j1B5M]http://www.youtube.com/watch?v=VncIc5j1B5M[/video]

n8den iki kat performans vermesi gerekiyorken,veremiyor ..680/1.3 ghz
demekki mhz hızı cok şey ifade etmiyor..:oke:

şuan 808 de cortex a9 çift çekirdekli bir işlemci olsaydı tarayıcı ucmuş olacaktı ...ne yazıkkı yine nokianın donanımı sayesinde yerlerde sürünüyor..
:off:

PriZm

PriZm

Üye
Nokia yeni telefonlarında sadece islemci frekansını arttırıyor.ama islemci tabanı zayıf arm11 oldugundan basarısız oluyor

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar açıkcası bende beğenmedim daha iyi bir yazılım iki kat güçl bir donanım tam manasıyla 2 katı veremiyor olsun tek çekirdekli iphone 4 e yenilen sgs2 den iyidir :D

PriZm

PriZm

Üye
n8den iki kat performans vermesi gerekiyorken,veremiyor ..680/1.3 ghz
demekki mhz hızı cok şey ifade etmiyor..:oke:

şuan 808 de cortex a9 çift çekirdekli bir işlemci olsaydı tarayıcı ucmuş olacaktı ...ne yazıkkı yine nokianın donanımı sayesinde yerlerde sürünüyor..
:off:

Çok doğru.ama az birde symbianında payı var bu yavaslıkta.arayüz multitasking tamam ama tarayıcıda sınıfta kalıyor symbian.

Uruloki

Uruloki

Üye
what arm11 olduğu için zayıf mı şu an çoğu işkemci arm11 tabanını kullanıyor onunla alakası yok bence yazılımda bir eksiklik var

Uruloki

Uruloki

Üye
internette bir kaç yerde daha hızlı ama oyun ve uygulama olunca fark iyice açıloyor neyse al arm11 hangi telefonlarda kullanıyor bak tabanla alakası yok yazılım tamamen

tr.m.wikipedia.org/wiki/ARM_mimarisi

PriZm

PriZm

Üye
Nerelerde daha hızlı merak ettim.Türe nin İphonu İos 5 yüklü 50xxx puan alıyor internet benchmarkında benim telefon ics yüklü 83000 ?

Uruloki

Uruloki

Üye
ya herşey benchmark olsaydı ios du android di olayı kalkardı sen aç tegra 3 ün performansına bak birde apple a5 in hız desen teoride a5 daha yavaş 1ghz(ki iphone 4s de 800mhz) çekirdek desen o da az amapratikte döktürüyor ayrıca browsermark sistemini internet hızıda belirliyor onunla alakası yok

----------Eklendi @ 22:53:30 ---------- Yazıldı @ 22:51:44 ----------

he misal real racing 2 aç bakalım iki cihazdada bak hangisi daha akıcı grafiklere sahip ve ayrıca şunuda belirteyim bugün olsa ben gidip androidli cihaz alırım çünkü ios telefon manteliteme uymuyor

Türe

Türe

Üye
valla kimse alınmasın da piyasadaki telefonların tarayıcı performanslarının yanında bu doğan görünümlü şahin gibi duruyor :dry:

ama yine de SYMBİAN bir telefon için gayet hızlı.

PriZm

PriZm

Üye
ya herşey benchmark olsaydı ios du android di olayı kalkardı sen aç tegra 3 ün performansına bak birde apple a5 in hız desen teoride a5 daha yavaş 1ghz(ki iphone 4s de 800mhz) çekirdek desen o da az amapratikte döktürüyor ayrıca browsermark sistemini internet hızıda belirliyor onunla alakası yok

----------Eklendi @ 22:53:30 ---------- Yazıldı @ 22:51:44 ----------

he misal real racing 2 aç bakalım iki cihazdada bak hangisi daha akıcı grafiklere sahip ve ayrıca şunuda belirteyim bugün olsa ben gidip androidli cihaz alırım çünkü ios telefon manteliteme uymuyor
Onunla alakası,bununla alakası yok, madem öyle o zaman Nokia neden hala Symbianı kullanıyor? Baktılar sistem degistiremiyorlar 680 mhz ,1 ghz yetmedi 1.3 ghz yaptılar.[
Edit: internet performansından bahsediyoruz oyunda iosun daha hızlı oldugunu bende biliyorum:D
/B]

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
valla kimse alınmasın da piyasadaki telefonların tarayıcı performanslarının yanında bu doğan görünümlü şahin gibi duruyor :dry:

ama yine de SYMBİAN bir telefon için gayet hızlı.
Ne Şahini bildiğin Anadol ya bildiğin Anadol rezalet . :off:

Uruloki

Uruloki

Üye
evet bencede o hız için yavaş ben hala yazılımda bir sorun olduğu konusunda ısrarcıyım

PriZm

PriZm

Üye
Benim bildigim birsey varsa oda bırak galaxy s2 yi S in bile iphone 4 (İOS 5) ten İCS ile internette daha hızlı oldugudur.cogu benchmark bunu gösteriyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
@nawy nasıl alakası yok bariz bir olay ben browsermark ı kendi pc im de açıyorum (sistem 3ghz çift çekirdek 3 gb ram 1mbit chrome) net cafeye gidiyorum (2.4ghz çift çekirdek 1 gb ram chrome 8mbit hız) benim pc mi geçiyor bu sistem browsermark da ne iş benim pc im yavaş mı ve ya bunun net ile alakası yok mu bariz net ile alakalı bir olay ve bir kaç sitede diyorum iphone 4 daha hızlı ki benchmark a asla ve asla güvenmeyin aynı sistemi kullanmıyor cihazlar boşu boşuna daha fazla puan alıyor demek saçma misal yeni ipad tanıtımında a5x in tegra 3 e göre 4 kat hızlı olduğu a5 in ise 1 kat daha hızlı olduğu söylendi ama benchmarklar öyle demiyor özellikle browsermark tegra 3 a5 e fark atıyor orda yanı bu tür işlerde benchmark a bakmaya gerek yok işini görüyor mu okey bu benim için yeterli

----------Eklendi @ 23:10:17 ---------- Yazıldı @ 23:07:36 ----------

oyunda iühone 4 hılzı dedik değil mi az önce al gl benchmark da iohone 4 ün performasnsı

----------Eklendi @ 23:13:02 ---------- Yazıldı @ 23:10:17 ----------

ve ya şunu koymak daha mantıklı sunspider ve direk rightware ün lendi browsermark sisteminin sonuçları bunlarada bak ki site androidpolice bir apple sitesi değil

sunspider:

browsermark:

bunda 4binlik bir fark var sadece ne iş ?

----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:02 ----------

ayrıca galaxy s e çıkmayacak olan ics den bahsediyorsun değil mi çok iyiymiş o zaman( he tam bir samsung saçmalığıdır bu da sony xperia x10 a dahi ics getirebiliyorken samsung camdan atoasın o derece yani)

PriZm

PriZm

Üye
@nawy nasıl alakası yok bariz bir olay ben browsermark ı kendi pc im de açıyorum (sistem 3ghz çift çekirdek 3 gb ram 1mbit chrome) net cafeye gidiyorum (2.4ghz çift çekirdek 1 gb ram chrome 8mbit hız) benim pc mi geçiyor bu sistem browsermark da ne iş benim pc im yavaş mı ve ya bunun net ile alakası yok mu bariz net ile alakalı bir olay ve bir kaç sitede diyorum iphone 4 daha hızlı ki benchmark a asla ve asla güvenmeyin aynı sistemi kullanmıyor cihazlar boşu boşuna daha fazla puan alıyor demek saçma misal yeni ipad tanıtımında a5x in tegra 3 e göre 4 kat hızlı olduğu a5 in ise 1 kat daha hızlı olduğu söylendi ama benchmarklar öyle demiyor özellikle browsermark tegra 3 a5 e fark atıyor orda yanı bu tür işlerde benchmark a bakmaya gerek yok işini görüyor mu okey bu benim için yeterli

----------Eklendi @ 23:10:17 ---------- Yazıldı @ 23:07:36 ----------

oyunda iühone 4 hılzı dedik değil mi az önce al gl benchmark da iohone 4 ün performasnsı

----------Eklendi @ 23:13:02 ---------- Yazıldı @ 23:10:17 ----------

ve ya şunu koymak daha mantıklı sunspider ve direk rightware ün lendi browsermark sisteminin sonuçları bunlarada bak ki site androidpolice bir apple sitesi değil

sunspider:

browsermark:

bunda 4binlik bir fark var sadece ne iş ?

----------Eklendi @ 23:15:04 ---------- Yazıldı @ 23:13:02 ----------

ayrıca galaxy s e çıkmayacak olan ics den bahsediyorsun değil mi çok iyiymiş o zaman( he tam bir samsung saçmalığıdır bu da sony xperia x10 a dahi ics getirebiliyorken samsung camdan atoasın o derece yani)
Arada 4 bin skor fark diyorsun, ama kullanılan galaxy s 2 in yazılımına bakmadın sanırım
Ayrıca internet performansından bahsediyorum sen hala 3D,Gl testleri koyuyorsun anlamadım valla.
Ayrıca İCS icin samsunga yalvaracak degiliz.Samsungdan daha iyi yazılımdan anlayanlar var;)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
galaxy s iphone 4 ten hızlı tarayıcı konusunda iphone kullanıyorum da söylüyorum bunu

PriZm

PriZm

Üye
madem hala sorunun modem hızı oldugunu soyluyorsun, en kısa zamanda biryerden iphone 4 İos 5 yüklü bir tane bulacagım ve kendim karsilastirip video cekecegim.yine inandiramazsam artik ne diyeyim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Arada 4 bin skor fark diyorsun, ama kullanılan galaxy s in yazılımına bakmadın sanırım
Ayrıca internet performansından bahsediyorum sen hala 3D,Gl testleri koyuyorsun anlamadım valla.
Ayrıca İCS icin samsunga yalvaracak degiliz.Samsungdan daha iyi yazılımdan anlayanlar var;)
Çıkarsa öyle demezdin panpa :D :naughty:

PriZm

PriZm

Üye

Çıkarsa öyle demezdin panpa :D :naughty:

Yine öyle derdim.galaxy s e İcs gelmemesinin nedeni neymis efendim "touchwiz arayüzü icin yeterli alan yok" be kardesim o zaman birak touchwizi ekleme birak orjinal android arayuzu kalsin cok daha iyidir. Baska bir örnek:galaxy s otg destekliyor ama samsung bunu galaxy s e eklemedi.ama Xda gibi gercekten androidden anlayan grup otg yi galaxy s de calistirmayi basardi

Takipçi Satın Al

Üst Alt