Ben 50 tane açmıştım 701le. Zaten başka uygulama veya oyun kalmamıştı açılacak. Olsa yine açardım... Symbianı bu yüzden seviyorum işte... Konu için de teşekkürler...
Ben 50 tane açmıştım 701le. Zaten başka uygulama veya oyun kalmamıştı açılacak. Olsa yine açardım... Symbianı bu yüzden seviyorum işte... Konu için de teşekkürler...
c6-01 ile 43 yapmıştım sonra sıkıldım durdum aaah ah bi zamanlar buralarda symbian^3 te dolaşıyordum. Bayadır girmiyodum vay be neler gelmiş neler geçmiş
30-40 a gerek yok. 6-7 tane uygulama açtığınızda bunları arka plana atınca da çalışmaya devam ediyorlarsa bana yeterli bir multitasking var derim.
Nokia bizi çok kötü alıştırmış. Şimdi C6-01 in yanında Galaxy S kullanıyorum ve internetten dosya indirirken olsun, birşeyler yüklerken olsun, oyunun sd dosyalarını indirirken olsun alışkanlıkla Belle gibi arka plana atıp başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum ve uygulamaya geri döndüğümde beni koca bir hüsran bekliyor :S ne download kalıyor, ne yükleme ne internet :S
Kim ne derse desin C6-01 i uzun süre daha yanımdan ayırmayacağım gibi duruyor.
tarayıcıya girince adam gibi girmeyip kasıldiktan sonra 43 uygulama açmışim neye yarar güya akıllı telefon vasat bi internet deneyimi vasat bi ekran çözünürlüğü. Bu tür konular ancak egoyu tatmin kendini avutma.
tarayıcıya girince adam gibi girmeyip kasıldiktan sonra 43 uygulama açmışim neye yarar güya akıllı telefon vasat bi internet deneyimi vasat bi ekran çözünürlüğü. Bu tür konular ancak egoyu tatmin kendini avutma.