Nokia 808 PureView Multitasking 43 Apps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView Multitasking 43 Apps

[video=youtube;yDWvYRjQ0Ig]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yDWvYRjQ0Ig#t=11s[/video]

doctorrr

Üye
zaten symbian meegodan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sistemi...

603ün de 57 taneli bi videosu vardı. Ben en fazla 55 tane açabildim 603 ile. Konu için teşekkürler

doctorrr

Üye
ben c6-01 le 40 a kadar çıktım sonra zaten ramblowla kapattım hepsini

Teşekkürler,bende n8 ile 37 falan yapmıştım.

Bende nokia 701 ile 51 yaptım daha fazla olur diye düşündümde zorlamadım telefonu

ha bak bide o var reset attım kenara koydum dedim la havaya uçacak bu

aynen ama hiç o kadar kısa sürede o kadar ısıtmamıştım bazen gereğinden fazla ısınıyor elimi falan terletiyor hatta yakıyor bataryasını çıkartıp telefonla birlikte fayansa koyuyorum

doctorrr

Üye

aynen ama hiç o kadar kısa sürede o kadar ısıtmamıştım bazen gereğinden fazla ısınıyor elimi falan terletiyor hatta yakıyor bataryasını çıkartıp telefonla birlikte fayansa koyuyorum

buz dolabı poşetine sarıp dolapta kahvaltılıkların yanına koyuyorum

Hex4d0r

Üye
Sıralama şöyle;

MeeGo>Maemo>Symbian

ama görmen lazımdı ekranı suratıma değdirince yakiyordu bende buzluğa koydum daha sonra bataryaya zarar vereceğini öğrendiğim de bi daha koymadım

şimdi kafam karıştı bu batarya buzlukta niye zarar görsün ki? Hem şarj oluyor biraz

great14

Üye
603'üm gitmeden önce rekorum 51'di fakat internette 63 uygulama olan bi video var. Symbian'ın en iyi yaptığı iş multitasking

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...