Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

serecans

Üye
hele bi çıksın dokunulmadık yerini bırakmıcam

nokia'dan ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla 701 in gorilla glass ekranı çatladı 200 300 tutar diyolar böle giderse ben vazgeçmeye yaklaşırım

asigsasi

Üye
peki bu 41 megapixel kamerada auto focus varmı

MrExpert

Üye
Nokia kamera konusunda çok iyi bide yazımı geliştirse dadından yimez

iphone ekranı ile N8 ekranı bir değil ki sen N8 de çektiğin foto ile iphone da bak farkı görürsün. Çünkü iphone retina ekran o ekranda 5mp bile iyi görünür.

retina ekrana dokununca insan garip bir his ediniyor

covar

Üye
808 alacağım kesinlikle

ya 808 almayı düşünüyom bnde ama biraz bekleyecem yeni teller gelince kadr

benide ole o yuzden beklemyi düşünüyorum

lumia 900 tr ye gelmeyecek die okudum bi yerde arkadaslar var mı cidden böle bi şey dört gözle onu bekliyorum ben :/

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar otofocus varmı diyorsunuz bir araştırın Allah aşkına ondan sonra konuşun adam o sensörü koyacak focusu koymayak akıl karımı bu

Uruloki

Üye

gelicek kardeşim istersen buradan gerekli bilgiyi alabilirsin;444 3 665

aramışken windows phone 7 nın da Tr için herhangi bir atakda bulumadığını o atağın anca windows phone 8 de olacağanıda öğren istersen nokianın sitesinde yok şu an ve wp7 şu an kısıtlı yerlerde hizmet veriyor bence en az 1sene daha bekler Türk milleti lumia serisisini

Tepkiler: pRime.

asigsasi

Üye
arkadaslar otofocus varmı diyorsunuz bir araştırın Allah aşkına ondan sonra konuşun adam o sensörü koyacak focusu koymayak akıl karımı bu

bu nokia işi belli olmaz araştırma işine gelince burada araştırılmıyor mu ki millet konu açıyor

bana da gelmeyecek gibi gelio oyalıyorlar sanki ama inşallah gelir