Nokia 808 PureView ile Konser Kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView ile Konser Kaydı
Nokia 808 PureView, kamera ve multimedya odaklı bir akıllı telefon. Fotoğraf çekmesinin yanında video kayıt konusunda da gayet başarılı olan PureView, 140 desibel şiddetindeki sesleri bile video sırasında kaydedebiliyor. Bu bir askeri jet uçağının gürültüsünden daha fazla bir değer.

İşte Nokia 808 PureView'ın video kalitesini ölçmek için belki de en önemli video ortaya çıktı. Nokia 808 PureView ile bir konser çekildi. Konserdeki görüntüleri karanlık ortamda bile başarıyla kaydeden telefon asıl marifetini ses kaydında gösteriyor. İyi seyirler.

[video=youtube;nSgvoVouFvg]http://www.youtube.com/watch?v=nSgvoVouFvg&feature=player_embedded#t=92s[/video]
(SDN)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ses kalitesi = Nokia

cyber

cyber

Üye
tam film kamerası bu

theposies

theposies

Üye
harika ya

Elektr0

Elektr0

Üye
Kamera'nın telefon özelligi olması iyi!!!

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
SilentOne

SilentOne

Üye
bir telefon bole çkemez arkadaş kesin fake bu

doctorrr

doctorrr

Üye
nokia yapıyor yaa...

tempestshine

tempestshine

Üye
Tabiki de çekebilir.41Mp bu,Boru değil ki!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nasil Cekemez Arkadasimm .? 41 Meqapixel'Den Bahsediyoruzz .. Arkadasimda Var .. Oda Cekince Aynen Boyle Cikiyorr .. Hele Birde Gunduz Cekincee ..

Elektr0

Elektr0

Üye
Yaa arkadaşlar görmüyor musunuz Nokıa artık telefon olmaktan çıkıyor kendisini tamemiyle ses kayıt ve kamera konusunda geliştiriyor bu ne demek WP kameralar demek yakında işletim sistemli telefon degil kamera ve fotograf makinesi görecegiz :d::naughty: çıksında incelerizz 41Mp'li WP peynir ekmek gibi satılır bak iyi bir strateji ...

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Yaa arkadaşlar görmüyor musunuz Nokıa artık telefon olmaktan çıkıyor kendisini tamemiyle ses kayıt ve kamera konusunda geliştiriyor bu ne demek WP kameralar demek yakında işletim sistemli telefon degil kamera ve fotograf makinesi görecegiz :d::naughty: çıksında incelerizz 41Mp'li WP peynir ekmek gibi satılır bak iyi bir strateji ...
WP ile bu 41mp'i birleştirirse süper olur nokianın yeni taktiği süper :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokianin wp cihazlarinda kisa vadede bu kadar buyuk bie sensör kullanacagini zannetmiyorum.

kubilay054

kubilay054

Üye
grupta iyi çalmış yani :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Telefona kamera özelliği değilde Kameraya telefon özelliği entegre edilmiş sanki :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Profesyonel kameralara taş çıkarır :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Klasik bir söylem. Gavurlar yapıyor be abi.

Bu arada 808 pureview işletim sistemini kes :) Symbian hort :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt