|SEÇKiN|
Üye
yani kullandığın tel ne
sen insanları onun fanatigi bunun fanatigi diye sınıflandırırsan senide bir tarafa ait görürler burda herkes kendince dogru olanı söylüyor ama kimsenin kimseyi kırma veya sınıflandırma hakkı yoktur
özür dilerim, maksadım sizleri üzmek, gücendirmek değildi.
aslında bu konulara mesaj yazmak pek adetim değildir.
fakat bizden olan birilerinin, kendi insanımızın bize ait olmayan değerleri ölümüne bir sevdayla savunmasını anlayamadığım için yazmışımdır. fakat her ne olursa olsun, kimseyi gücendirmek gibi bir niyetimin olmadığını bilmenizi isterim.
hakkınızı helal edin.
Lumia tarayıcısı bunun tarayıcısını evire çevire döver daha ne özellik olsun ?
lumia tarayıcısının yanında bunun esamesi okunmaz emre helede dc hspa olucak lumia 900 de 42mbps hızı şu anda hiçbir telefon hayal bile edemez
halbuki htc'nin yeni çıkardığı one x ve s modellerinin 8 mp. kamera ile çektiği resimler ondan daha kaliteli!
hayır arkadasım nokia bu konuda acıklama yaptı lte olmayan ülkelere dc hspa ile aynı hızlara ulasılabilecekmiş ve lumia900 dc hspa ile gelicek
7.2mbps mi benim speedtestte 3g ile 25küsur doawload hızı çıkıyor bu nasıl oluyor
japonyada 6g ile cep telefonundas 172mbps hız ölçmüşlermillet ışık hızı neti mobile geçirdi biz daha yeni pclerde kullanıyoruz
vın ve modemler aynı hızı veremiyor onu bende test ettim ama emin ol turkcell 3g ile yakaladıgım hızı işyerimdeki wifi agındabile alamadıgım için wifi yi kullanmıyorum 3g ile giriyorum nete
vın ve modemler aynı hızı veremiyor onu bende test ettim ama emin ol turkcell 3g ile yakaladıgım hızı işyerimdeki wifi agındabile alamadıgım için wifi yi kullanmıyorum 3g ile giriyorum nete
----------Eklendi @ 00:52:48 ---------- Yazıldı @ 00:51:32 ----------
japonyada 6g ile cep telefonundas 172mbps hız ölçmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?