Nokia 808 PureView (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Pureview 808 alınabilir mi ?

• Kesinlikle alınmalı. Harika bir telefon,çok beğendim

Kullanılan: 68 35.6%
  • Alınabilecek bir telefon.

Kullanılan: 71 37.2%
  • Şuan için almayı düşünmüyorum,sevmedim.

Kullanılan: 23 12.0%
  • Kesinlikle alınmamalı para israfı.

Kullanılan: 29 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    191

ergenekon61

Üye
Örnek fotoğraflara bakılırsa kamerası cidden kaliteli. Özellikle renk performansı iyi. Netlik konusunda bir telefon için olabilecek en iyi seviyede. Eh bir dslr netliği de veremez yani. Piyasada dijital fotoğraf makinesi diye sayılan çok küçük sensörlü fotoğraf makinelerinden çok daha iyi performans vereceği aşikar. Modeline göre 500-600 tl lik bir makineden iyi fotoğraf çekebilir. (tabi nadir modeller de var çok ucuz olup harika fotoğraflar çeken) Fotoğraf makineleriyle kıyaslamak ne denli doğru olur bilmiyorum. Elbette fotoğraf makinelerinin de çeşitli üstünlükleri olacaktır. Bu cihazla hem iyi bir fotoğraf makinesine hem de iyi bir telefona sahip olmak mümkü. Fotoğraf makineniz her zaman yanınızda olur.
Ekranı da fena sayılmaz. Belle de güzel bir sistem. İşlemcisi symbian için fazla bile. Fiyat çokta fazla olmazsa alınır. Tasarım konusunda nokianın her zamanki kadar başarısız olduğunu düşünüyorum. Ben ucuzlamasaını beklerim. Bir de doların düşmesini.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Örnek fotoğraflara bakılırsa kamerası cidden kaliteli. Özellikle renk performansı iyi. Netlik konusunda bir telefon için olabilecek en iyi seviyede. Eh bir dslr netliği de veremez yani. Piyasada dijital fotoğraf makinesi diye sayılan çok küçük sensörlü fotoğraf makinelerinden çok daha iyi performans vereceği aşikar. Modeline göre 500-600 tl lik bir makineden iyi fotoğraf çekebilir. (tabi nadir modeller de var çok ucuz olup harika fotoğraflar çeken) Fotoğraf makineleriyle kıyaslamak ne denli doğru olur bilmiyorum. Elbette fotoğraf makinelerinin de çeşitli üstünlükleri olacaktır. Bu cihazla hem iyi bir fotoğraf makinesine hem de iyi bir telefona sahip olmak mümkü. Fotoğraf makineniz her zaman yanınızda olur.
Ekranı da fena sayılmaz. Belle de güzel bir sistem. İşlemcisi symbian için fazla bile. Fiyat çokta fazla olmazsa alınır. Tasarım konusunda nokianın her zamanki kadar başarısız olduğunu düşünüyorum. Ben ucuzlamasaını beklerim. Bir de doların düşmesini.

Netlik konusunda 183 PPI değeri ile sınıfta kalıyor maalesef.Ama evet bazı fotoğraf makineleriyle yarışabilir düzeyde.

PriZm

PriZm

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4432457]

----------Eklendi @ 15:04:16 ---------- Yazıldı @ 15:02:57 ----------

Netlik konusunda 183 PPI değeri ile sınıfta kalıyor maalesef.Ama evet bazı fotoğraf makineleriyle yarışabilir düzeyde.
[/QUOTE]

çoğu kişi bu telefonu "sadece kamera" için almak istiyor sanırım.

klongs

klongs

Üye
n8 e baktım media marktta 1000 liraydı 808 heralde 1500ü bulur türkiyede bence 1500 verilmez

Del Rey

Del Rey

Üye
1,3 ghz işlemci symbianda hakkını veremez emin ol.

Bence Android'den çok daha iyi hakkını verecektir. Symbian takıntısı olanlar lütfen bıraksın bunu. 434 MHz telefonun işlemciyi kullanımı ile Belle FP1 'i suçlamayın.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
papakudioflu

papakudioflu

Admin
aslında kime ne kadar anlatsak faydasız insanlar para vericegi şeyi eline alıp görmeden anlatılanlara hep süpheyle yaklasıyor

jdmsaint

jdmsaint

Üye
bence nokia artık 1500 tl den yukarı satmalı çünki herkez ucuz dye alıyor.Sonrada dandik diyorlar.

KxTR79

KxTR79

Üye
sitede öyle diyorsa ön kamera ya vardır yada görüntülü konusma arka kameradan yapılıyordur 700 deki gibi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sitede öyle diyorsa ön kamera ya vardır yada görüntülü konusma arka kameradan yapılıyordur 700 deki gibi

ön kamera vardır dostum 2005 yılının 2 mp kameralı n70'inde bile vardı hemde o zmn görüntülü konuşma yoktu 41 mp 2012 telefonundamı olmayacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 ihtiyaca göre değişicek bir telefon ama sırf kamerası için 1500 tl ye yakın tutacak ben bu meblaya lumia almayı tercih ederim

otostopçu

otostopçu

Üye
ne yaptınız ya adamlar 41 mp kamera koymuşlar1.3 mp ön kamerayımı koymayacaklar bence aynı telefonu bide wp olarak lumia serisinde çıkarmalılar görünüşü güzel telefonun sevdim ben görünüşünü :D

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
n8 alacaktım AMA videoda gözümle 34megapikseli görünce n8 hakkında tüm fikirlerim değişti bu telefon kesinlikle alınmaya değer :good::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt