Nokia 808 PureView (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Pureview 808 alınabilir mi ?

• Kesinlikle alınmalı. Harika bir telefon,çok beğendim

Kullanılan: 68 35.6%
  • Alınabilecek bir telefon.

Kullanılan: 71 37.2%
  • Şuan için almayı düşünmüyorum,sevmedim.

Kullanılan: 23 12.0%
  • Kesinlikle alınmamalı para israfı.

Kullanılan: 29 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    191
ozakin70

ozakin70

Üye
bu tel 450€ diyor ama Türkiye tlsiyle olur 1000 lira ki vergi argı derken 2500 den aşağı olmaz ekonomi ile ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum o yüzden para israfı
o zaman bekle bi IPHONE 5 al daha iyi para saçmayı ve teknolojiyi seviyorsan

lewent2020

lewent2020

Üye
bu tel 450€ diyor ama Türkiye tlsiyle olur 1000 lira ki vergi argı derken 2500 den aşağı olmaz ekonomi ile ilgilenen bir kişi olarak söylüyorum o yüzden para israfı

2.500 çok attın bence,o kadar olacağını tahmin etmiyorum.N8 deki politakayı izlerlerse bence en doğrusunu yaparlar.ama 1.500-2.000 leri zorlayıp iyi satış rakamı beklemek aptalca olur.N8 de ilk çıktığında 12 mp ile piyasada en üst sıradaydı,şimdide 808 olacak ama işlemci ve yazılım konularda gene handikap var.onun için 2.500 lere geleceğini hiçmi hiç zannetmiyorum...

PriZm

PriZm

Üye
çok abarttın.en fazla 1500 olur.

yigithanw

Üye
''Şuan için almayı düşünmüyorum,sevmedim.''
Bu devirde symbian bir telefona o kadar para vermek pek akıllıca bir iş değil yani.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ön kamera VGA; VGA@30fps video kaydı yapıyor. Ayrıca arka kameradan da görüntülü görüşme olur. Örneğin Nokia 700

• Beğen
Tepkiler: pRime.
ozakin70

ozakin70

Üye
lewent2020 ve ~N.A.W.Y~ arkadaşlarım keşke pahalı olmasa ama şuda kesinki nokia gibi bir firma dünyada ilk 41 mp çıkaracak ve ucuz olcak çok zor ama fiyatı çok söyledin diyorsanız en fazla 1500 de olmaz sonuçta adamlar enayi değil

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Özellikler yazılmamış

Superfan

Superfan

Üye
Diğer özelliklerini bilmemiz lazım.CPU,GPU günümüzdeki telefonları ayıran en önemli özelliker.Fakat her daim alınabilecek bir telefon.Sanırım N8'in devamı.

cardanadam

cardanadam

Üye
ya adam bana söyledi ben cevap bile vermedim konu kapandı siz açıyorsunuz ben beğeniyorum arkadaşım n8 in performansını allahın izniyle dahada güzel olacak çıkacak olan güncellemelerle

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ne kadar olursa olsun kesin alacağım mayısa kadar n8 ondan sonra gelsin 808 1.3 ghz ne demek ya ekran kartı falan vardır inşallah

Türe

Türe

Üye
ne kadar olursa olsun kesin alacağım mayısa kadar n8 ondan sonra gelsin 808 1.3 ghz ne demek ya ekran kartı falan vardır inşallah

olmaz olur mu ya olmasa 41 mp ekranda fasa fiso olurdu :D 128 mb civarıdır büyük ihtimal benimki sadece tahmin. bir araştırayım bulursam yazarım ne kadar olduğunu

----------Eklendi @ 19:33:18 ---------- Yazıldı @ 19:32:56 ----------

özür dilerim o zaman cevap vermediyim için :d:

estağfurullah şeref abi ni dimek :d:

SilentOne

SilentOne

Üye
bi araştır bakalım

Türe

Türe

Üye
evet buldum tahminim gibi 128 mb koymuşlar ;

Tuba

Tuba

Üye
Konu ile ilgisiz mesajlar ve ortamda gerginlik yaratan tartışma mesajları silinmiştir....
yorum yapmayın ankete katılın :D

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Türe

Türe

Üye
Konu ile ilgisiz mesajlar ve ortamda gerginlik yaratan tartışma mesajları silinmiştir....
yorum yapmayın ankete katılın :D

nur abla hep benim mesajları silmişsin çok kınadım seni :lac: bu arada silinmiştir ibaresinin gözükmemesi daha hoş olmuş bence :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tuba

Tuba

Üye

nur abla hep benim mesajları silmişsin çok kınadım seni :lac: bu arada silinmiştir ibaresinin gözükmemesi daha hoş olmuş bence :D
Tartışma çıkartan ilk mesajı sen yazmışsın karşılık olarak verilen tüm mesajları sildim ayrıca gereksiz olanları da sildim :)

Evet mesajları sildiğimi konuya yazıyorum nedenleri ile birlikte...
zaten anlıyorsunuz hangi mesajlar olduğunu forum kirliliği olmasın :oke:

Türe

Türe

Üye

Tartışma çıkartan ilk mesajı sen yazmışsın karşılık olarak verilen tüm mesajları sildim ayrıca gereksiz olanları da sildim :)

Evet mesajları sildiğimi konuya yazıyorum nedenleri ile birlikte...
zaten anlıyorsunuz hangi mesajlar olduğunu forum kirliliği olmasın :oke:

tamam bundan sonra eleştiri yok (!)

• Beğen
valent

valent

Üye
Güzel cihaz fakat abartı

Takipçi Satın Al

Üst Alt