ergenekon61
Üye
Örnek fotoğraflara bakılırsa kamerası cidden kaliteli. Özellikle renk performansı iyi. Netlik konusunda bir telefon için olabilecek en iyi seviyede. Eh bir dslr netliği de veremez yani. Piyasada dijital fotoğraf makinesi diye sayılan çok küçük sensörlü fotoğraf makinelerinden çok daha iyi performans vereceği aşikar. Modeline göre 500-600 tl lik bir makineden iyi fotoğraf çekebilir. (tabi nadir modeller de var çok ucuz olup harika fotoğraflar çeken) Fotoğraf makineleriyle kıyaslamak ne denli doğru olur bilmiyorum. Elbette fotoğraf makinelerinin de çeşitli üstünlükleri olacaktır. Bu cihazla hem iyi bir fotoğraf makinesine hem de iyi bir telefona sahip olmak mümkü. Fotoğraf makineniz her zaman yanınızda olur.
Ekranı da fena sayılmaz. Belle de güzel bir sistem. İşlemcisi symbian için fazla bile. Fiyat çokta fazla olmazsa alınır. Tasarım konusunda nokianın her zamanki kadar başarısız olduğunu düşünüyorum. Ben ucuzlamasaını beklerim. Bir de doların düşmesini.
Ekranı da fena sayılmaz. Belle de güzel bir sistem. İşlemcisi symbian için fazla bile. Fiyat çokta fazla olmazsa alınır. Tasarım konusunda nokianın her zamanki kadar başarısız olduğunu düşünüyorum. Ben ucuzlamasaını beklerim. Bir de doların düşmesini.