nokia 808 acılmıyor YArdımmmm!!!!!:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forzi

Üye
    Konu Sahibi
nokia 808 acılmıyor YArdımmmm!!!!!:(
benim kardesimin bir nokia 808 i var telefon bir kac hafta once bozuldu acılmıyor şarja taktıgım zaman sadece nokia yazısı gelor bilgisayara baglayıncada sadece nokia yazısı gelior ve pc suite baglanıyor sonra hemen kopuyor bu nedenle flashda atamıyorum ne yapmam lazım sanırım kardesim flash atmayı denemiş ve yarıda kalmıs yardım edin lütfen

MaxipmaN

Üye
pc suite ile mi flash atmayı denedin?:hmmmonu anlamadım phoenix ile atılacak

covar

covar

Üye
telefon belkide cökmüştür telefon bozulsa hic acılmaz bence sistem kaynaklı hard format dene bak hangi tuşlar ile atılıyo nokia 808 hard format yaz hard format telefon kapalı iken atılıyo

- - - Eklendi - - -

Menü+kamera+ses kısma+ güç düğmesine bas telefon acılana kadar nette buna baktım aynen böle yap sen bak ne oluyo

Forzi

Üye
    Konu Sahibi
kablo ile bagladıgımda 2 saniye baglı kalıyor sonra not cable hatası veriyor bu nedenle dead flash atamadım 4 sefer denedim atmıyor ne yapmam gerekir

- - - Eklendi - - -

hard formatta da aynı sey oluyor ekrana sadece nokia yazısı gelior baska bişey yok off cok kötü yaaa

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim tel daha yeni görür herhangi bir nokia bayisinde flash attır. 20 lira vercen alt tarafı ama bir buçuk milyarlık tel i kurtaracaksın

Forzi

Üye
    Konu Sahibi
onu düsündüm yalnız dedimki belki bilen vardır sonucta benim elimde box yopk ki bot yükleyeyim demi ama :) sagolun yine de aklına bişey gelen olursa bocx dısında yazabilir

hizan

hizan

Üye
arkadaşım usb kablonda sorun olabilir başka usb kablosu dene yada pc de usb giriş yerinde sorun olabilir.

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
benim cihazdada aynı sorun var şuanda napmam lazım

Forzi

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaslar sorun cözülmüo milyon tane kablo denedim 8 tane usb girisi var hepsinin bozuk olma ihtimali 0 bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt