nokia 801 n8 uçağı olacak galiba :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
nokia 801 n8 uçağı olacak galiba :)

AмσηR@

AмσηR@

Üye
n9 u alıp üzerine phoyshop ile belle resmi koymuslar, inandırıcı gelmedi.

mustyaky

mustyaky

Üye
eğer haber doğruysa yani o yazılan özellikler. nokia bu telefonla piyasayı alt üst eder gibime geliyo. tabi fiyatı normal olursa. nfc de gelmiş. işlemci ve ramde artmış. otg de varsa bu telefon çıksında görün siz . sonunda aklı başına geliyo nokianın heralde donanım konusunda.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
n8,Galaxy 3ün uçağı olacak. Bekleyin.

cardanadam

cardanadam

Üye
hemen alırım

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
baya iyi gözüküyor twitter den onaylandı lafı ağzında kaçırdı felan diyor ama bilmiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bnce gelmez hemde 1.4ghz işlemci 512 ram 1024 olaydı iyidi

man20

man20

Üye
telefon yapısı olarak çok güzel tam istediğim gibi ama ben bunun yanında birde e7 deki gibi klavyesinin olmasını çok istiyorum. özellikler güzel ama bu seferde ram'i batırmış 512mb nedir yaa. nokia yine yaptı yapacağını :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok güzel görünüyor. Fakat fake.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bu kadarı bile yeter nokia fazla ram istemez zaten fake de olsa bunları birer ipucu olarak görün çünkü nokia iki senede bir bi amiral gemi çıkarır hemde donanım olarak dikkatleri fazlasıyla çeker

mesut1979

Üye
iyi güzelde ekran cözünürlügü suanki piyasaya göre baya düsük.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
pRime.

pRime.

Üye
Nokia böyle bir cihazı N9 ve lumia serisini tehlikeye atmamak için yapmayabilir çünkü böyle bir cihaz çıkarsa hem symbiana hayat gelir hem de cihaz peynir ekmek gibi satacağı için lumialar elde patlar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia böyle bir cihazı N9 ve lumia serisini tehlikeye atmamak için yapmayabilir çünkü böyle bir cihaz çıkarsa hem symbiana hayat gelir hem de cihaz peynir ekmek gibi satacağı için lumialar elde patlar.
Bu konuda katılıyorum bu cihaz oldukça uzun zamandır gündemde ancak Nokia 1 yıldan önce bu cihazı satışa sunmaz tasarım olarakda 801 denen makine n9 ile bir olmaz farklılaşıma gidilir diye düşünüyorum ...

pRime.

pRime.

Üye
Ayrıca cihaz hakkında hiçbir yerde kesin bir bilgi yok. Ne tasarım, ne özellikler... Hiçbir şey. Cihazın çıkmama ihtimalini güçlendirir nitelikte. Çıksa alırım ama.

farukbekl

farukbekl

Üye
Kabak Gibi Belli Photoshop Olduğu...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
doğruysa süper begendim

SilentOne

SilentOne

Üye
ama rahat 2014 bu özelliklerde çıkartır

sand_storm

sand_storm

Üye
bence bu n8 degil n9 un ucak modeli

Bberkan40

Üye
telefon yapısı olarak çok güzel tam istediğim gibi ama ben bunun yanında birde e7 deki gibi klavyesinin olmasını çok istiyorum. özellikler güzel ama bu seferde ram'i batırmış 512mb nedir yaa. nokia yine yaptı yapacağını :(

cok sey istiyon :ehe

cyber

cyber

Üye
yalan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt