Nokia 801 ile Symbian Carla bir arada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Finlandiya kökenli ünlü mobil cihaz üreticisi Nokia’nın henüz desteğini arkasından çekmediği Symbian işletim sisteminin en yeni versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan Carla’yı içerecek olan ilk mobil cihazının Nokia 801 olabileceği açıklandı.

İşletim sisteminin bu bağlamda Mobile World Congress 2012 etkinliği kapsamında Nokia 801 adlı yeni akıllı cep telefonu üzerinde boy göstermesi beklenirken, bu işletim sisteminin donanımsal gereksinimleri karşılayan eski mobil cihazlara da merhaba demesinin bekleniliyor.

Büyük ekranlı ve yüksek çözünürlüklü akıllı cep telefonu modellerinin vazgeçilmezi olması beklenilen Symbian Carla, daha iyi görsel bir arayüzünü beraberinde getirecek.

Maxicep - Doğuş Pertez

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
801 beni ilgilendirmezde carla çıkınca yükleyeceğiz tabi :)

Aege

Aege

Üye
Ya symbian diye bi işletim sistemi yok artık.nokia kendisi duyurdu bunu

slant1111

slant1111

Üye
Tasarım nasıl olacak peki bu aralar nokia n9 tasarımına ağrlık verdi

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Fake resim.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Belle sıktı. Carla gelsin :P

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar gercek bilgiler pazartesi 11-30da mwc 2012 nokia sunumunda belli olacak iki gün kalmadı yani

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
güzel makine ;)

Uqur5445

Üye
bu telèfon 801 mi 701 i aldıgımda nfcyi tanıyalımda vardı bu ne diyodum

AHMED...

AHMED...

Üye
tasarımı hoşuma gitti telefonun ama

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bazı arkadaşlarımız fiziksel tuşu olmadığı için bu fotoya fake diyebilir yalnız Carla'nın nasıl bir işletim sistemi olacağı bilinmiyor...
Yani Carla fiziksel tuşlara gerek olmadan rahatlıkla telefon kullanımına uygun olabilir aynı Android 4.0'da veya meego'da olduğu gibi...
Ayrıca tasarımın N9 tasarımı olacağı kesin gibi birşey ama telefonun görüntüleri resmi kaynaklar yayınlamadı bu yüzden böyle bir görüntü hazırlandı yani 801'in N9'dan çok bir farkı yok tasarım olarak...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar tasarıma fazla takıldık nokianın bundan sonra cıkaracagı bütün modellerde n9 tasarımını tasıycak hatta nokia tablet bile

AHMED...

AHMED...

Üye
yani tek tip cihazlar :D

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Tek tip değil ufak değişiklikler olacaktır... ayrıca ekran, kamera, işlemci, ram, hafıza vs bunlar hep farklılık gösterecektir...
Bu tasarımdan esinlenerek farklı tasarımlarda gelecektir...
Şu bir gerçek çok beğeniliyor Nokia'nın son tasarımları

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hemen hemen daha dogrusu ortak tasarım kullanıcak nokia bütün cihazları tasarım olarak aynı olmasa bile çok benziyecek buda bilinirligini artıracak

AHMED...

AHMED...

Üye
Tek tip değil ufak değişiklikler olacaktır... ayrıca ekran, kamera, işlemci, ram, hafıza vs bunlar hep farklılık gösterecektir...
Bu tasarımdan esinlenerek farklı tasarımlarda gelecektir...
Şu bir gerçek çok beğeniliyor Nokia'nın son tasarımları

tabiki özellik ve donanım farklılık gösterecektir haliyle üst model olarak demek istediğim tip yani :D

SilentOne

SilentOne

Üye
n9 un tasarım olursa tutar telefon

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Belle'yi beklerken şimdi de carla.Gelsin bakalım ;)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
birde carlayı denesek yeter artık ..

telefonlara güle güle deriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt