Nokia 7610da Muvee Yapmak İstiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaNZeLHZe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610da Muvee Yapmak İstiyorum...
Ya bende Muvee var daha dogrusu menude film yazıyor ama fotograf ekleyemıyorum sadece video ekleye biliyorum nasıl yapabilirim yane bana muvee nin hangi sürümü lazım ve o sürümünü nerde bulabilirim fotograf ekleyıp film yapabiliceğim bir sürüm lazım...Cevap bekLiyorum Lütfen...!!!

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
muvee videoları mix yapmak için kullanılır fotoğrafı değil farklı bi sürümü olduğunu zannetmiyorum.

SaNZeLHZe

Üye
    Konu Sahibi
Fakat benım arkadaslarda Nokia 3230 var onlar muvee de fotograf ekleyıp hatta bı fotografta degl sınırsız fotograf eklıyerek arkasına sarkı ekleye bılıyor oyle bı program var mı?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öyle bir program olacağını zannetmiyorum..

amedian

amedian

Üye
n70 te muvee olayında fotografları biraraya getirerek bir scene arkasında slayt yapıyo arkadasım onu demek istedi sanırım birde sarkı ekleyebiliyosun ona var boyle bisey ama dediginiz telde varmı bi bilgim yok ne desem yalan olur. ha bu arada muvee dedigide fotograflardan bi slayt gosterisi yani fazlası deil

barabelli

barabelli

Üye
ya bnm 6680 de muvee de foto ekleye bılıosun acaba arkadas ondan mı bahsedıor

SaNZeLHZe

Üye
    Konu Sahibi
yaa bi nevi slayt gosterısı ama nokıa 7610 da muvee dıye gecıyor yonetıcıde ama slayt gosterısı yapacak program film olarak gecıyor ondan oyle dedım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt