Nokia 7610 ve 6600 uygulama (oyun) açılma sorunu Lütfen bakın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 7610 ve 6600 uygulama (oyun) açılma sorunu Lütfen bakın?
Lütfen biri biliyorsa yardım etsin! Nokia 7610'umda birsürü oyun var bende hafıza kartına aldım asıl telefonum sony ericsson K500İ'ydi bende arkadaşımdan aldığım için telefonda gereklileri hafızaya aldım sonra soft format attım telefon açıldı sevmediğim şeyler gitti ama oyunlar açılmıyor seçenekler>aç yapıyorsunuz 1sn'liğine beyazlık geliyor oyun açılmıyor uygulama yöneticisindende birşey yapamadım Lütfen Bide 6600'da da aynı sorun var biliyosanız yardımlarınızı esirgemeyin :(

--------------- Ekleme ---------------

ya lütfen biri söylesin ya!

OğuzcanAbi

Üye
rardan çıkarıp tele attınca dosya yöneticisinden telefona kuracaksın

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
yaw öyle demiyorum bak bn de zaten oyunlar yüklü ki hafıza kartında kurulu bi şekilde format attım oyunlar duruyo ama oyunda iş yok ki açılmıyo :S

Bide yöneticiden kurucaksın dedin onu bi anlatır mısın denicem de?

--------------- Ekleme ---------------

ya Lütfen bi yorum yapın soruyorum size eğer yardım etmiycekseniz ne işe yarar bu maxicep hiç uğraşmam telefoncuda yaptırırım 50Tl de kazık yerim yani bunu mu istiyosunuz? :@

celibar

celibar

Üye
ilk önce sakin ol.sonra sorununu net bir şekilde anlat.açıkçası anlattığından hiç bir şey anlamadım.başkalarının da anlamadığından ve anlamayacağından eminim.ve son olarak maxicep ne kadar çok kişi olsa da cevap almak bazen uzun sürebiliyor.

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
ya size gerek kalmadı Ben buldum yaptım üstüne 10 oyun 2 uygulama daha da yüklettim ve 3TL tuttu sadece ve eğer insanların cebinden para çıkacaksa siz ne için burdasınız?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Sorununu hiç açık bir şekilde anlatmamışsın çözüme ulaşamayacağın aşikar.. Ben senin bu yazından telefonunun hangisi olduğunu anlayamadım .Ayrıca bu devirde telefoncuya oyun yükletmek akıl karı değil sen bu sorunu bir daha yaşarsın bence kendini daha iyi anlatmalısın..

max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
ya daha nasıl anlatayım gerçe yaptırdım bişey olmadı ama sen yanlış düşünüyorsun ben burdan u600'üme 3tane oyun yüğkledim telefonun arama yaparken gelen sesi ile giden sesi karıştı sapıttı ayrıca telefoncuya yüklettim çünkü bozulursa sorumluluk ona ait olucak ve yaptırmak zorunda kalıcak eğer olursa sadece 3 TL vericeksin neresi kötü sorarım? 7610 bugün 140 TL civarı, 140 TL'mi 3TL'mi??? ;)

Ayrıca u600'üm bozulduğu için belli bir süre foruma uğramadım ne günahım vardı da boşuboşuna 65TL verip yaptırdım?Madem güvbenilir değil niye koyuyorsunuz şuan telefonun tamirden sonra kamerası açılmıyor ve forumda okudum bluetooth ile etrafa yollanan bi virüs varmış şuan kullanılamaz bir biçimde çünkü içinde o virüsten var gitti u600 :@

celibar

celibar

Üye
eğer insanların cebinden para çıkacaksa siz ne için burdasınız?

asıl sen neden burdasın?amacın yardım almak mı yoksa foruma gereksiz konularinla meşgul etmekmi?madem telefoncuya götüreceksin neden konu açıyorsun.sen yanlış yere gelmişsin.

cakalteo55

Üye
arkadasım hafıza kartı takılıyken format attıysan telefondakı her sey hafıza kartını içindeki her şeyi dahil silinmiştir o yüzden açılmıodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt