kaç defa android kullandım ama bazı arkadaşlar gelmiş burada kulaktan dolma bilgilerle elinde ki telefonun markasına bakmadan ''htc samsuggg androidddd!!'' diye bağrıyorlar hele bir arkadaşımız var ki kendisi ile çok güzel çelişmiş tebrik ediyoruz öncelikle 'biz öğrenci adamız senin kadar zengin değiiz' demiş elinde ki telefonu satıp samsung glaxy alacak kadar 2 mesaj sonra ''ben almayı düşünüyorum'' Yazmış. gerçekten de mesaj kasma merakı yoksa samsung sevgisi filan değil elinde ki telefondan umduğun neydi o zaman ona bakacaksın başta. eğer bilinçsiz bir kullanıycıysan ilerde beyaz eşyadan da memnun olmazsın diğer hiç bir şeyden de. her reklamını güzel yapan markaya sevdalı olmayınız!..samsung iyidir ama tasarım boyutu ne yönde işi sen öğrenci adamsın alacağın o markayı sırt çantanda mı taşımayı düşünüyorsun? yoksa samsungun geliştireceği telefonları için özel çantayı mı bekleyeceksin!...tamam sağlam telefonlar yapıyorlar ama kazık kadar ekrana e ben nasıl verim alacam o telefondan. bir kere cebime koyduğumda beni rahatsız edecek elimde şık bir imaj vermeyecek telefondan bana nasıl bir hayır gelir ? 701 piyasanın en yeni soluklu telefonu ve işlemcisi ile de şu an en güçlü rakiplerine aday arkasında da kim ne derse desin kaya gibi sağlam ''Belle'' var...o oyun azlığından filan dert yanan kişiler ı phone yükle dilediğin kadar hafızayı dolduruna kadar store de ki tüm oyunları yükle maksat gözünü doyursun hani çok istiyoruz ya peki o kadar oyun ile telefon hiç mi kasmayacak herşeyi geçtim o kadar oyuna ihtiyacı olan o telefonu elinden düşürmeyecek kişidir herhalde oyun oyun oyun diye o zaman da yanınızda hep şarj aleti taşıyacaksınız ne güzel dimi..arkadaşlar ya her özelliğini öğrenmeden ve de 'sevmeden' telefon almayın ya da telefonunuzu alıp yerden yere vurmayın al eline C7'ni futbolunu da yükle dövüşünü de yükle HD oyna..Gözün hep dışarda olmasın..ilerde o aldığın yeni marka eski telefonunu aratırsa bir müddet sonra evlat acısı gibi oturur ama..
tamam beni anlatıyon anladık.aynen ya oyun yeterince var bir iki tane oyun üstünlüğü var diye görsel bakımdan bi şeye benzemeyen Android istenmez ki En Basitinden yarış oyunları ; Asphalt serisi, NFS serisi,GT Racing Motor ... Gibi Bir Sürü Oyuna sahibiz Fakat ben şu ana kadar symbianda GTA benzeri Bir Oyuna rastlamadım Ama Android de var fakat hem telefon dizaynında hemde menülerde felan kötü olan bir işletim sistemi seçilmez heraldeBu oyun azlığı tamamen palavra bence şuan telefonda 11 oyun var ve bunun 3 katı daha oyun var forumda onlara bakmadan oyun yok demeyin sonra mağazamız kötü oyun yokta demeyin çünkü beleşe oyun bulamazsınız orada paralı oyunlara bakın ha bu arada para vermek istemeyen gelsin symbian3 oyunlara girsin oyunları yüklesin arkadaş neyine yetmiyor 30 dan fazla hd oyun birde hd olmayanları saysam bayağı bir oyun olur bende geçen hafta bizde oyun az diyordum ama oyunlar bölümünde o kadar oyun var ki bu bana yeter eğer bir daha symbianda oyun yok derseniz ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN derim başka bir şey demem bu nankörlük çok fazla oldu cidden...
bence internet guvensiz
eyvallah kardeş.heryerini incele kucuk ayrıntı bile bırakma pısman olma
----------Eklendi @ 19:23:13 ---------- Yazıldı @ 19:13:57 ----------
701 sakaryaya nezaman gelir
Benim telefonda c7 sızma belle yüklüyükledim belle melle dedik. Telefon da belle yüklü telefon elimden düşmedi 1 olur. 2 olur. 3 olur. 4.de sıkıldım. Oyun desem oyun yok. Program desek malesef.
Peki bir örneğin iphone alsak : telefon desen karizma. Sıkıldın desen haftalık 100-200 oyun çıkıyor. Sevmemene imkan yok bende ipad 64gb var. 40 oyun var. Ne zaman storeye girsem yeni oyun var. Ve hepsi Kaliteli. Oyundanda sıkıldım desen güzel programlar mevcut. Her ikisinden de sıkıldım diyorsan aç interneti takılmadan video seyret.

bu kadar niye uzun yazdın kitamam beni anlatıyon anladık.
çelişki değilmi sen 2 sayfa arasında zengin mi oldun 
haksızsın deçelişki değilmi sen 2 sayfa arasında zengin mi oldun
![]()
Sen ne demek istiyon anlamadım ki panpa