nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​belle yeni yeni oturuyor uygulamalar da haliyle az..zamanla geliştireceklerdir mutlaka.

maxici55

Üye
Bu oyun azlığı tamamen palavra bence şuan telefonda 11 oyun var ve bunun 3 katı daha oyun var forumda onlara bakmadan oyun yok demeyin sonra mağazamız kötü oyun yokta demeyin çünkü beleşe oyun bulamazsınız orada paralı oyunlara bakın ha bu arada para vermek istemeyen gelsin symbian3 oyunlara girsin oyunları yüklesin arkadaş neyine yetmiyor 30 dan fazla hd oyun birde hd olmayanları saysam bayağı bir oyun olur bende geçen hafta bizde oyun az diyordum ama oyunlar bölümünde o kadar oyun var ki bu bana yeter eğer bir daha symbianda oyun yok derseniz ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN derim başka bir şey demem bu nankörlük çok fazla oldu cidden...

yok ille de anndroid diyosanız c7 ya da 701 ile aynı özellikte htc sensation almanız gerekir ki o da 1350 tl civarında. gerçi onun işlemcisi,ram i azıcık yüksek ama hafızası 1gb. samsungu hiç konuşmaya gerek yok zaten

Lenneth

Üye
Bu oyun azlığı tamamen palavra bence şuan telefonda 11 oyun var ve bunun 3 katı daha oyun var forumda onlara bakmadan oyun yok demeyin sonra mağazamız kötü oyun yokta demeyin çünkü beleşe oyun bulamazsınız orada paralı oyunlara bakın ha bu arada para vermek istemeyen gelsin symbian3 oyunlara girsin oyunları yüklesin arkadaş neyine yetmiyor 30 dan fazla hd oyun birde hd olmayanları saysam bayağı bir oyun olur bende geçen hafta bizde oyun az diyordum ama oyunlar bölümünde o kadar oyun var ki bu bana yeter eğer bir daha symbianda oyun yok derseniz ALLAH GÖZÜNÜZÜ DOYURSUN derim başka bir şey demem bu nankörlük çok fazla oldu cidden...

Cut the Rope
GTA 3
Samurai 2
Hungry Shark serisi
Cut the rope
Sprinkle
Where is my water
Jenga
Brother in Arms2
Beyond YNTH
Radio Ball 3D
9mm
Dead Space
Shadow Guardian
Pinball HD
Guerilla Bob
Shadowgun

Su yukarida saydigim ve benim zevkle oynadigim oyunlarin hangileri var Symbian da ?

Symbian da hic oyun yok desek haksizlik olur katiliyorum ama zevkli ve eglnceli oyunlarin cogu da yok kabul etmek lazim.

maxici55

Üye
Cut the Rope
GTA 3
Samurai 2
Hungry Shark serisi
Cut the rope
Sprinkle
Where is my water
Jenga
Brother in Arms2
Beyond YNTH
Radio Ball 3D
9mm
Dead Space
Shadow Guardian
Pinball HD
Guerilla Bob
Shadowgun

Su yukarida saydigim ve benim zevkle oynadigim oyunlarin hangileri var Symbian da ?

Symbian da hic oyun yok desek haksizlik olur katiliyorum ama zevkli ve eglnceli oyunlarin cogu da yok kabul etmek lazim.
doğrudur ama bide bu oyunları hangi telefonda oynuyorsun? o telefonun özellikleri ve fiyatı nasıl? bi de bu açıdan değerlendirmek lazım durumu.

pRime.

pRime.

Üye
Cut the Rope
GTA 3
Samurai 2
Hungry Shark serisi
Cut the rope
Sprinkle
Where is my water
Jenga
Brother in Arms2
Beyond YNTH
Radio Ball 3D
9mm
Dead Space
Shadow Guardian
Pinball HD
Guerilla Bob
Shadowgun

Haklısın ancak bu oyunların çoğunu pek az android çalıştırabiliyor ancak s^3 oyunlarının hepsi tüm s^3 cihazlarda çalışıyor.

Lenneth

Üye

Haklısın ancak bu oyunların çoğunu pek az android çalıştırabiliyor ancak s^3 oyunlarının hepsi tüm s^3 cihazlarda çalışıyor.

Adreno 205 GPU su olan tum cihazlar yazdigim oyunlari calistirabilir.

Cogu HTC ve Sony telefonlari Adreno 205 ile geliyor zaten. Az degil.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Adreno 205 GPU su olan tum cihazlar yazdigim oyunlari calistirabilir.

Cogu HTC ve Sony telefonlari Adreno 205 ile geliyor zaten. Az degil.

Bak güzel arkadasim tamam sana 2 cift sözüm var.İphone neden 3.5 ekran ? hiç düsündün mü tabiki hayir!Diyer telefonlar 3.7 4 4.3 felan filan.İphone 3.5 ekran koymus cünki cebe sığdırabilsin kullanıcı diye! 3.5 dısındaki telefonlar cebe girmekte zorluk yasiyor (pantolon cebine).Telefonu üstünde bir yelekli cepte tasiyacaksan ne anladim ben bu işten.Arkadastaki gs2 cebine zar zor sıgdı.Sonra Oturuyorum kalkiyorum derken ekran catladi.701 tam kıvaminda nfc flen cogu telefonda yok. ancak 1300 tl yi gecince nfc li telefonlar serisi basliyor.Bu 1. sözüm 2. sözüm ise tasarim oyun uygulama için aliyorsan bellede saden temel gereksimler cok rahat saglaniyor ve kullaniciya yetiyor.Tasarim 1. n9 ikincisi 701 700 603 n8 c6 c7 diye gider gelir bu liste.wp ile antlasmasi nokiayi bozacak ama hadi hayirlisi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bak güzel arkadasim tamam sana 2 cift sözüm var.İphone neden 3.5 ekran ? hiç düsündün mü tabiki hayir!Diyer telefonlar 3.7 4 4.3 felan filan.İphone 3.5 ekran koymus cünki cebe sığdırabilsin kullanıcı diye! 3.5 dısındaki telefonlar cebe girmekte zorluk yasiyor (pantolon cebine).Telefonu üstünde bir yelekli cepte tasiyacaksan ne anladim ben bu işten.Arkadastaki gs2 cebine zar zor sıgdı.Sonra Oturuyorum kalkiyorum derken ekran catladi.701 tam kıvaminda nfc flen cogu telefonda yok. ancak 1300 tl yi gecince nfc li telefonlar serisi basliyor.Bu 1. sözüm 2. sözüm ise tasarim oyun uygulama için aliyorsan bellede saden temel gereksimler cok rahat saglaniyor ve kullaniciya yetiyor.Tasarim 1. n9 ikincisi 701 700 603 n8 c6 c7 diye gider gelir bu liste.wp ile antlasmasi nokiayi bozacak ama hadi hayirlisi

5 aylık konuyu hortlattın sağolasın. Adam 701 e kötü dememişki saydın savuşturdun. Nokia Microsoft la anlaşmasını da bozmayacak sallama.

luckysleven

luckysleven

Üye
ayrica iphone un ekranini cebe sigdirmak icin 3.5 yapmadilarki tek elle rahat kullanilsin diye boyle : )kaldiki ip5 buyuk ekranla geliyor

theplatoon

Üye
elimden düşüremediğim bir telefon 701..kullandığım en iyi nokia..belle çok iyi bir sistem..uygulama içinde boğuldum resmen nokia 701 den sonra..telefona çok yüklendiğim halde takılma yaşamıyorum..nokia keşke simbiyana devam etseydi

Takipçi Satın Al

Üst Alt