701 iyidir, boş boş mesaj kasanlara bakmayın. Şu anda Nokiashop dahil birçok elektronik mağazada satılmaktadır. (hoş neredeyse 3 hafta olacak satılmaya başlanalı) Fiyatı 900-1000 tl arasında değişiyor.![]()
htc'nin 701 fiyatındaki telefonları 701'in tırnağı olamaz.samsung?
Aynı fiyatta 701'den daha iyi bir samsung var mı? Biri iphone mu demiş!?
iphone 3gs 1200-1300, iphone 4 1600-1900, iphone 4s 2300-3200 tl fiyat aralığında! Afedersiniz de kafanız mı güzel!?
ya ben sakaryadayım teknosa ya falan shoplara baktım yok dediler bise sorcam bana android telefonlardan ici guzel olan gorselligı guzel olan bı telefon solermısınız
aha bir nokia savunucusu dahabiz demek istediğimiz biz symbianı seviyoz o yüzden nokia alıyoz samsunga baya laf soktun maşallah htc ye nie sokamıyon peki
![]()
Senin nokia'yı öven mesajlarını çıkarırsam dağ destan olur onun için sonradan duyup burada mesaj kasmayın gidin android bölümüne!
LG Optimus Black 1000 TL??
701'i kaça katlar haberin varmı.Ayrıca LG resmi olarak Android 4.0 güncellemesi alacağını açıkladı.
Bana Symbianı savunacak 701i övecek arkadaşlar karşınıza öyle belgelerle çıkarım ki aklınız dururcevap bekliyorum ...

ne nokia yaymış be kimse çekemiyor boşuna çekmeyin o samsung gibi plastik değil uzamaz![]()
güzel bir cevap olmuş bazılarına.
doğrudur ama ben nokiayı symbian için överim ama artık övemeyecem microsoftla olan durumlarla ilgili