nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
gioda iyi aslında ama hd oyun açmıyr işte

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gio iyi değil ya tft ekran ve çözünürlüğü düşük c6-01 onu evire çevire döver.

SilentOne

SilentOne

Üye
walla döver amoled boru değil :D

kaqan18

kaqan18

Üye
Aga tüm nokia shop larda var dün trabzon forum avm de ki nokia shop ta baktım 939 tl peşin + taksitli fiyatı

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
701 iyidir, boş boş mesaj kasanlara bakmayın. Şu anda Nokiashop dahil birçok elektronik mağazada satılmaktadır. (hoş neredeyse 3 hafta olacak satılmaya başlanalı) Fiyatı 900-1000 tl arasında değişiyor. :oke:
htc'nin 701 fiyatındaki telefonları 701'in tırnağı olamaz. :oke: samsung? :zuhaha: Aynı fiyatta 701'den daha iyi bir samsung var mı? Biri iphone mu demiş!? :zuhaha: iphone 3gs 1200-1300, iphone 4 1600-1900, iphone 4s 2300-3200 tl fiyat aralığında! Afedersiniz de kafanız mı güzel!?

LG Optimus Black 1000 TL??

701'i kaça katlar haberin varmı.Ayrıca LG resmi olarak Android 4.0 güncellemesi alacağını açıkladı.

SilentOne

SilentOne

Üye
hadi be :D

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ya ben sakaryadayım teknosa ya falan shoplara baktım yok dediler bise sorcam bana android telefonlardan ici guzel olan gorselligı guzel olan bı telefon solermısınız

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
ya ben sakaryadayım teknosa ya falan shoplara baktım yok dediler bise sorcam bana android telefonlardan ici guzel olan gorselligı guzel olan bı telefon solermısınız

Galaxy S II gayet güzel görünüyor.

pRime.

pRime.

Üye
aha bir nokia savunucusu daha :D biz demek istediğimiz biz symbianı seviyoz o yüzden nokia alıyoz samsunga baya laf soktun maşallah htc ye nie sokamıyon peki :D

Senin nokia'yı öven mesajlarını çıkarırsam dağ destan olur onun için sonradan duyup burada mesaj kasmayın gidin android bölümüne!

SilentOne

SilentOne

Üye

Senin nokia'yı öven mesajlarını çıkarırsam dağ destan olur onun için sonradan duyup burada mesaj kasmayın gidin android bölümüne!

doğrudur ama ben nokiayı symbian için överim ama artık övemeyecem microsoftla olan durumlarla ilgili

pRime.

pRime.

Üye

LG Optimus Black 1000 TL??

701'i kaça katlar haberin varmı.Ayrıca LG resmi olarak Android 4.0 güncellemesi alacağını açıkladı.

Bana Symbianı savunacak 701i övecek arkadaşlar karşınıza öyle belgelerle çıkarım ki aklınız durur :D cevap bekliyorum ...

Hiçbirşeyle çıkamazsın optimus black'in de ne olduğunu biliyoruz hiçbirşeyi katlayamaz. Senin yaptığın karşılaştırmayı belgeleri gördük. :oke:

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
adam yeni cıkmıs cıhazla onceden cıkmıs cıhazı karsılastırıyodu galiba hatırladıgım kadarıyla

pRime.

pRime.

Üye
Bir de hala şirket karşılaştırmasına çevirenler var olayı yemiyor çünkü aynı fiyattaki telefonları karşılaştırmak. :zuhaha:

cardanadam

cardanadam

Üye
ne nokia yaymış be kimse çekemiyor boşuna çekmeyin o samsung gibi plastik değil uzamaz :kop:

llovell

llovell

Üye
sen nasıl lg op.blackı 701 le karsılastıron bende onu anlamadım :D:D:D ıkısnı yan yana getırsek 701 onla kıyaslanmayacak kdar iyi :):)

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında karşılaştıma yapcaksak nokianın en pahalı modeli yapmak lazım yani n9 ama onunda eline su dokulmez :)

pRime.

pRime.

Üye

doğrudur ama ben nokiayı symbian için överim ama artık övemeyecem microsoftla olan durumlarla ilgili

Sen benim nokia'yı her daim övdüğümü mü düşünüyorsun?? Winphone'dan itibaren nokia benim için bitti zaten ama symbian belle'i sonuna kadar savunurum.

SilentOne

SilentOne

Üye
tamam bende bişi demedim bnde diom ki uyuglama bakımından çok küçük düşüror symbiam android gibi değil ama symbianın duruşu ve otoritesini her zamn savunuyom o

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
androıd symbian belle gibi olsaydı alırdım ama bu belle mesela 1 sene once cıksaydı nokia cok baska yerlerde olurdu

Takipçi Satın Al

Üst Alt