nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

spartuas

spartuas

Üye
701 iyidir, boş boş mesaj kasanlara bakmayın. Şu anda Nokiashop dahil birçok elektronik mağazada satılmaktadır. (hoş neredeyse 3 hafta olacak satılmaya başlanalı) Fiyatı 900-1000 tl arasında değişiyor. :oke:
htc'nin 701 fiyatındaki telefonları 701'in tırnağı olamaz. :oke: samsung? :zuhaha: Aynı fiyatta 701'den daha iyi bir samsung var mı? Biri iphone mu demiş!? :zuhaha: iphone 3gs 1200-1300, iphone 4 1600-1900, iphone 4s 2300-3200 tl fiyat aralığında! Afedersiniz de kafanız mı güzel!?

Sanırım bana diyorsun Boş boş mesaj yazmıyorum. Senin kafan iyimi ? Htc nerde nokia nerde ? Htc nin 1000 tl lik telefonu bile ezer geçer. Çünkü adamlarda oyun/program bolluğu var. 701in neyi var ? 1 ghz işlemci ve ram. Ne işime yarayacak ? Bu hızla oyun oynasam desem oyun yok. Program yok. Bende c7 var. İnternetten kvp izliyim dedim. Grdiğim gibi telefon res attı. Yani 701 e okadar para verilmez yazık olur. Ben 5 yıldır nokia kullanıcısı olarak artık sonuna geldim. Hem 701in neyi varki htc nin özelliklerini geçecek ? Hızları dışında. Htc/iphone nokia ile kıyaslanıyor işe bak :zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye

Sanırım bana diyorsun Boş boş mesaj yazmıyorum. Senin kafan iyimi ? Htc nerde nokia nerde ? Htc nin 1000 tl lik telefonu bile ezer geçer. Çünkü adamlarda oyun/program bolluğu var. 701in neyi var ? 1 ghz işlemci ve ram. Ne işime yarayacak ? Bu hızla oyun oynasam desem oyun yok. Program yok. Bende c7 var. İnternetten kvp izliyim dedim. Grdiğim gibi telefon res attı. Yani 701 e okadar para verilmez yazık olur. Ben 5 yıldır nokia kullanıcısı olarak artık sonuna geldim. Hem 701in neyi varki htc nin özelliklerini geçecek ? Hızları dışında. Htc/iphone nokia ile kıyaslanıyor işe bak :zuhaha:

Model gösterin diyoruz gösteremiyorsunuz, htc'nin o fiyatta hiçbir telefonuyla büyük boyutlu hd oyun oynayamazsın. Sanki oyun uygulama bolluğunu telefon şirketleri yapıyor. Hala kafanız güzel, iphone'un en düşük modelinin fiyatı 1000 liranın üzerinde. Aynı şekilde htc de pahalı bir marka. Cevap yazamayınca tartışmanın yönünü nokia nın başarısına çeviriyorlar. :zuhaha: 701'i çekemeyenler boş boş konuşuyor! :zuhaha: Madem çok oyun uygulama istiyorsun git htc'nin 1000 liralık modelini al! Ozaman görürsün anyayı konyayı. :zuhaha:

spartuas

spartuas

Üye

Model gösterin diyoruz gösteremiyorsunuz, htc'nin o fiyatta hiçbir telefonuyla büyük boyutlu hd oyun oynayamazsın. Sanki oyun uygulama bolluğunu telefon şirketleri yapıyor. Hala kafanız güzel, iphone'un en düşük modelinin fiyatı 1000 liranın üzerinde. Aynı şekilde htc de pahalı bir marka. Cevap yazamayınca tartışmanın yönünü nokia nın başarısına çeviriyorlar. :zuhaha: 701'i çekemeyenler boş boş konuşuyor! :zuhaha: Madem çok oyun uygulama istiyorsun git htc'nin 1000 liralık modelini al! Ozaman görürsün anyayı konyayı. :zuhaha:

:zuhaha::zuhaha:

pRime.

pRime.

Üye
Hayır anlamadığım şey, bunca laf ediyolar kullandıkları telefona, yazılıma ama satıp da bi android alamıyorlar! :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: iatis
pRime.

pRime.

Üye

:zuhaha::zuhaha: senin gibi zengin değiliz k. Bakma ama.

Ben de zengin değilim merak etme. :oke: c7'yi 500 tlye satıp 500 daha ekleyip bir android almak o kadar zor olamaz herhalde. Sizinki anca boş laf işte!

• Beğen
Tepkiler: iatis
spartuas

spartuas

Üye

Ben de zengin değilim merak etme. :oke: c7'yi 500 tlye satıp 500 daha ekleyip bir android almak o kadar zor olamaz herhalde. Sizinki anca boş laf işte!

öğrenci adamız 500 daha ekleyemiyoruz malesef. :zuhaha::zuhaha: biliyomusun; çok biliyosun !

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır o değilde nokia yı okadr bnimsemişiz ki bişi olsa nokia ya ölümüne gidicez :D nokia çalışanları bile bizm kadr bemin semiyo bea

spartuas

spartuas

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
war abi nokia microsoftla anlaştıktan sonra gozümde bitti seneye direk htc sensetion xl yada s2 alıcam
biz nokia yayı symbian için alıyoz markasından değil :D

spartuas

spartuas

Üye
war abi nokia microsoftla anlaştıktan sonra gozümde bitti seneye direk htc sensetion xl yada s2 alıcam
biz nokia yayı symbian için alıyoz markasından değil :D

bizim senle kan bağımız var heralde :D benim içinde microsoftla anlaştıkdan sonra bitti. Artık galaxy s2 veya galaxy gio alıcam. Kaliteli oyunlar/programlar ve flash playerler bizi bekliyor :halay2:

SilentOne

SilentOne

Üye
:D walla artık çağ yakalamamız lazım ya devir android devri arkda s2 var adamdaki uygulamaları gordum telefonu nereye sakalayacağımı bulamadım okadr ezildim ya aynen gelsin oyunlar programlar flash player adamların facesi bile normal facesi gibi ya

spartuas

spartuas

Üye
:D walla artık çağ yakalamamız lazım ya devir android devri arkda s2 var adamdaki uygulamaları gordum telefonu nereye sakalayacağımı bulamadım okadr ezildim ya aynen gelsin oyunlar programlar flash player adamların facesi bile normal facesi gibi ya

aynen katılıyorum. :D

llovell

llovell

Üye

bizim senle kan bağımız var heralde :D benim içinde microsoftla anlaştıkdan sonra bitti. Artık galaxy s2 veya galaxy gio alıcam. Kaliteli oyunlar/programlar ve flash playerler bizi bekliyor :halay2:

o zamn neden c7 yazmıssın telefon modelıne bilader NOKİA SEVMIOSUNUZ AMA NOKIADAN VAZGECEMIOSUNUZ SAMSUNG DEDIN TELEFON EN ADI TELEFONDUR ANDROİDİ SEVIOSUN GALIBA VEYA HOSLANIOSUN DAHA ANDROİDİ HANGİ TELEFONLA DENEYECEGINI BILE BILMIOSUN SAMSUN VE ANDROİD :) ANDROİD İŞLETIMINI KULLANACKSAN YA SONY ERİC. SERISINI SECCEKSIN BU SADECE BI ORNEKTİ.

Symbian^3 sevıyoruz oke anladın kapısledın burda luzumsuz seyler yazma belleyıde sevıyoruz vede sıkılmıyoruz neymıs 1 hafta 2-3-4 . haftada sıkılıomus ulen bu telefon senın hayatın deıl be :) gayet guzel hos uygulamalar ve oyunlar var suan devamıda gelecektır ayrıca o senın ıyı oyun dedıklerını nokia cıkarmıo gameloft Vs.firmalar uretıyor anlasmalar vardır tabıkıde. Samsung firması her zaman degerı dusen bı telefon uretıcısıdır. telefon cıkar 1800 lıraya 1 haftaya 1600-1 aya 1400 1 yıla 500 tl ye :D:D buda bır ornektır. :D i900 kullanmıstım 500 aldk seney 250 dusmustu :D nokianın bole bır polıtıkası olmadını sevıyorum neden benden dusuk dusuk de deıl yarı yarıya ucuz sen kullanasınk :) elınde nokia telın avrsa rica edıom kır bu kdr konusuosunya

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SilentOne

SilentOne

Üye
aha bir nokia savunucusu daha :D biz demek istediğimiz biz symbianı seviyoz o yüzden nokia alıyoz samsunga baya laf soktun maşallah htc ye nie sokamıyon peki :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yav adam 701 demiş siz nereye bağlamışınız ve nokia cidden geliştiricilerle anlaşma yapamamış gameloft olmasa oyun oynayamıcam ama bi oyun yok diye telefonları ezmemiz mi gerekiyor ve spartuas galaxy gio demişsin fakat gio bizim oyunların kaçta birini açabilecek ya ? :zuhaha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt