nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701
ya bu cıhaz ne zaman gelecek almak ıstıyorum ama yok yok yok:(

Febris

Febris

Üye
vodafone da var hemde uygun fiyat

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ayda 75 lıra en ucuzu paket + telfn ucrtı yanı 35 35 24 ay bumu uygun

devil____boy

Üye
cevahir nokia shopta var diye duydum gidip bizzat bakmadım

anılbaran

anılbaran

Üye
2 ay sabret dostum :)

chakal58

chakal58

Üye
Ankamall'deki Nokia Shop da bana var bizde demişti...

spartuas

spartuas

Üye
701 alınmaz. Belle hikaye :pro: samsung düşün derim.

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia artık alınmaz alıcaksan htc samsung ve iphone alıcan :D

spartuas

spartuas

Üye
Benim telefonda c7 sızma belle yüklü :pro: yükledim belle melle dedik. Telefon da belle yüklü telefon elimden düşmedi 1 olur. 2 olur. 3 olur. 4.de sıkıldım. Oyun desem oyun yok. Program desek malesef.

Peki bir örneğin iphone alsak : telefon desen karizma. Sıkıldın desen haftalık 100-200 oyun çıkıyor. Sevmemene imkan yok bende ipad 64gb var. 40 oyun var. Ne zaman storeye girsem yeni oyun var. Ve hepsi Kaliteli. Oyundanda sıkıldım desen güzel programlar mevcut. Her ikisinden de sıkıldım diyorsan aç interneti takılmadan video seyret.

• Beğen
Tepkiler: SiberSoft

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
artık oyun falan cıkmıcakmı

cardanadam

cardanadam

Üye
internetdeki(youtube) videoları bende n8 ile takılmadan seyrediyorum vodafone 4gb internet ile hızlı oluyor ama 7,99 tl lik internet alırsan çok beklersin açılsın diye 100 mb den sonra hızı düşüyor siteleri bile zor açıyor sırf bu yüzden telefona kabahat bulmak çok saçma bence

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
2.sorumda oleyse gider wp8 alırım hem gelısır hemde yeni deneyimim olur ve sunu solim inanın kafamda kucuklugumden beri nokiadan baskası hosuma gıtmıyo samsung a ezik telefon mu lan o diyoduk gecen elime note gecti guzel telefon ama ıtiyo beni kendinden hala ezik o ne la diyesim geliyo yani batsanda nokiam benim:*)

• Beğen
Tepkiler: zaga74
spartuas

spartuas

Üye
internetdeki(youtube) videoları bende n8 ile takılmadan seyrediyorum vodafone 4gb internet ile hızlı oluyor ama 7,99 tl lik internet alırsan çok beklersin açılsın diye 100 mb den sonra hızı düşüyor siteleri bile zor açıyor sırf bu yüzden telefona kabahat bulmak çok saçma bence

Youtube dan videoyu herkes rahatca izler. Buna birşey demiyorum. Birde dizi izle sitelerindeki filmleri izlemeyi dene. Ya ses olur görüntü olmaz. Yada tarayıcı çöker tel reser atar. Bunun için telefon alınmaz. 701 e o parayo vermek yazık olur. Ama htc samsung al takılmadan seyret..

SilentOne

SilentOne

Üye
sen daha doğrusu android işletim sistemli telefon alda ne alırsan al

cardanadam

cardanadam

Üye

Youtube dan videoyu herkes rahatca izler. Buna birşey demiyorum. Birde dizi izle sitelerindeki filmleri izlemeyi dene. Ya ses olur görüntü olmaz. Yada tarayıcı çöker tel reser atar. Bunun için telefon alınmaz. 701 e o parayo vermek yazık olur. Ama htc samsung al takılmadan seyret..
htc kaç para 701 kaç para sırf vidro izlemek için okadar para veremem bana lazım olan kamera navigasyon internet ve alo desin yeter ha birde arada sırada usb takıyorum malzeme kalitesinden söz etmiyorum bile htc yi bilmiyorum ama samsung asla almam bir ekrana 100 tl verdikten sonra hemde dokunmatik bile değildi telefon bir düşmeye ekran dağıldı n8 kaç kere düştü hatırlamıyorum bile ama tık yok

pRime.

pRime.

Üye
701 iyidir, boş boş mesaj kasanlara bakmayın. Şu anda Nokiashop dahil birçok elektronik mağazada satılmaktadır. (hoş neredeyse 3 hafta olacak satılmaya başlanalı) Fiyatı 900-1000 tl arasında değişiyor. :oke:
htc'nin 701 fiyatındaki telefonları 701'in tırnağı olamaz. :oke: samsung? :zuhaha: Aynı fiyatta 701'den daha iyi bir samsung var mı? Biri iphone mu demiş!? :zuhaha: iphone 3gs 1200-1300, iphone 4 1600-1900, iphone 4s 2300-3200 tl fiyat aralığında! Afedersiniz de kafanız mı güzel!?

• Beğen
Tepkiler: zaga74, soysal3442, MertcaN9 ve 1 kişi daha
m542tf

m542tf

Üye
701 iyidir, boş boş mesaj kasanlara bakmayın. Şu anda Nokiashop dahil birçok elektronik mağazada satılmaktadır. (hoş neredeyse 3 hafta olacak satılmaya başlanalı) Fiyatı 900-1000 tl arasında değişiyor. :oke:
htc'nin 701 fiyatındaki telefonları 701'in tırnağı olamaz. :oke: samsung? :zuhaha: Aynı fiyatta 701'den daha iyi bir samsung var mı? Biri iphone mu demiş!? :zuhaha: iphone 3gs 1200-1300, iphone 4 1600-1900, iphone 4s 2300-3200 tl fiyat aralığında! Afedersiniz de kafanız mı güzel!?

doğru söze ne hacet

Uqur5445

Üye
    Konu Sahibi
ben sakaryadayım bulamıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye

gözünü sevem htc nin 1000 tllik telefonu bile 701 i ezer geçer yapma ya :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt