nokia 701 YORUMMMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 YORUMMMM
Telefonu vodofone dan almayı duşunuyorum yorum

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.

seko2201

seko2201

Üye
hoş ve güzel bır telefon hızlıda tavsıye ederım ama maddiyatın varsa kıy bıraz daha n8 al derim.belkı ondan hızlı olmayabılır ama özellıklerı ve fotoğraf kalıtesi ondan çok iyidir...

erhan143

Üye
arkadaşım ben az önce aldım.red mini tarifesine ek ayda 25 tl 24 ay aldım.çok ciks dehşet telefon.dokunmatiği çok hassas.pişman olmazsın.süper ötesi bellenin keyfini sür.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
harika cihaz arkda var geçen aldım şöle bi baktım her açıdan iyi

CHARISMATIC1903

Üye
fazla oyun uygulama kullanmıycaksan al alo dedirtir sana

• Beğen
Tepkiler: erquin

Uqur5445

Üye
bende aldım hic dusunme al derim 701 i

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eğer telefonu 3-5 ay kullanıp atıcaksan N8 al şuanlık kamera farkı ile 701'den üstün(İkiside Belle kullandığından işletim farkı belli olmuoyor.)Fakat 2013'teki Carla güncellemesini 701 alırken N8 alamayacak yani iki telefon arasındaki fark çok büyüyecek.Eğer telefonu garantisi bitene kadar hatta ondan sonra da kullanırım diyorsan kesinlikle 701 öneririm.Şuanlık pek kullanılmamasına rağmen ileride her telefona lazım olan NFC'de 701'de bulunmakta N8'e ek olarak.Kamera performansıda belge çekimi hariç hiç kötü değil hatta benim gibi fazla fotoğraf çekmeyen biri için fazla bile.(Belge çekimleri kötü çünkü autofocus yok malesef )

Eğer geleceğe yönelik bir telefon arıyorsan tabikide 701.Uygulama konusunda da Nokia şimdiden 1 ghz üstü telefonlar için çalışacağını belli etti.Advantures Of TinTin ile.

Uqur5445

Üye
ewet guzel bir oyun 701imde oynayıp bitirdim

erquin

erquin

Üye
701 alacagına git htc al yada galaxy s2 al symbianlar kagnı gibi telefonlar haberin olsun ben 5800 de aldım kullandım n8 de kullandım ikisi de vasat telefonlar n8 kamerasına dendecek bişey yok ama gece video çekimi felaket işe yaramaz xenon flaş oldgndan

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu vodofone dan alırsam garanti olayı ne oluo bilmiyorum bilen varmı bi de telefonu vodofone dan mı alayım yoksa yazı bekleyip başka bi yerden mi alayım

Uqur5445

Üye
ben vodafondan aldım 2yıl kwk garantıli

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben vodafoneden aldım 24 ay vodafone garantili.Bekleme boşuna derim
.

serinaga

serinaga

Üye
AL Kardeş al, pişman olmazsın ...

llovell

llovell

Üye
kardesım benı DİNLE 2 DAKKANI ALMICAM herkes hak verecektır bak nokia alcam ılla dıoSan vede 1 mılyarı gecmesın dıosan kesınlıkle N8 veya 701 almalısın ıkısıde super cıhaz neden dıcen foto cekmeye sevıosan n8 al ha hızlı kullanımı sevıosan 701 al ama
n8 dekı hız bana yetıodu ben n8 derım ama 701 de guzel cıhaz

gelelım 2. secenege bu benım sana onerecem secenektır ben androidi felan savunanlardan deılım bugune kdr hep nokai kullandım cunku 1 ay olmuo ıste HTC Sense. XE modelını aldım androıd mıs felan dıe deıl SES+performans+Kalite htc kalıtesı aynı nokia gıbı o yonden cok sevdım nokia telefonlarımı hıc donanımına bısı olmadı bugune kdr kullandım modellerde cızın kırılma hıoc yasamadım bu HTC DE AYNI SEKILDE CALISIO KALITELI GERCEKTEN TELEFONU KAMERAYA GELIRSEK C7-701- GİBİ KALITELI FOTO CEKIO N8 KDR TABIKI OLAMAZ AMA RENKLER GERCEKTEN COK CANLI KULAKLIGI TAK KULANA MUKEMMEL NET KALITE HTC SENSE XE GERCEKTEN MUKEMMEL LIGI KONUSUSYOR BENCE

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
ya o kadar kararsızım ki peki ben bu telefonu vodofone dan alsam ama kampanyasız yani faturaya ek olmadan alsam kaç lira ödemem gerekiyor?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
900 tl ( kdv dahil ) ben haftaya alacam

andreoni

Üye
Bence sen de benim gibi yap Şubat ın bitmesini bekle. Vodafone dan bi çıksın nokia shop tan daha uygun fiyata almış olacaksın. Aceleye gerek yok.

punisher123

punisher123

Üye
Sensation Xemi alsın yani?
701 ile Xe arasındaki farkı siz ödeyin alsın o zaman.
(ben öyle demedim diyceksiniz,O zaman konu ile alakasız yorumlar yapmayın derim.)

sonerrap

sonerrap

Üye
880tlye aldım bayiden ben ve gayet güzel telefon symbian fanıysan ben gibi kacırma

kabusa

Üye
    Konu Sahibi
saolun teşekkür ederim yorumlar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...