Nokia 701 şarj olmuyor ACİLL YARDIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozimozi

ozimozi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 şarj olmuyor ACİLL YARDIM!!!
Bugün GOLD'dan nokia 701 aldım ve akşam şarjı az olduğu için telefonu şarja taktım ve ilkten şarj oluyor dedi ama biraz sonra güç tasarrufu için şarjdan çıkarın diyor ama şarjım dolu değil. Anlamadım gitti aldığıma bin pişman oldum bi yardımcı olun neden böyle oluyor ne yapmam lazım??

çakabey.03

Üye
dostum Allah kahretsin 701 i. Bende aldım vodafone kampanyasından sim kart yeri kırık çıktı kutusundan çıkar çıkmaz muhtemelen arızalıdır 701 birçok hatayla çıkmış piyasaya verdim bir ay bekledim yenisi gelsin diye kullanıcı hatası dediler değiştirmeyeceklerdi mahkemeye vereceğimi duyunca değiştirdiler

İncİnat

İncİnat

Üye
dostum sim kart girişini bilemem de yeni seri sarj aletleri arızalı olabiliyor benim 700 de de alet arızalıydı değiştirdim düzeldi ama dediğim gibi sim kart girişi kutunun sarsılmasıyla vb olmus olabilir ayrıca micro sim desteklemiyor bu cihazlar

osikaan95

Üye
dostum sen telefonun sarjı tamamen bitmeden niye sarja takıyorsunki telefonu daha bugün aldım diyorsun dikkat etmessen olacağı bu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Sorunlu mu bu 701 ler.

vobay

vobay

Üye
Aldığınız bir ürünü 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. bu sizin yasal hakkınızdır ... ALINAN YERLE SORUN YASARSANIZ : Süreyi geçirmeden il valiliklerinde bulunan tüketici hakem heyetine başvurunuz. durumunuz en kısa sürede çözüme ulaştırılıcaktır.

ozimozi

ozimozi

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aletinde sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü başka bi şarjda da denedim yine aynısı oluyor.

ozimozi

ozimozi

Üye
    Konu Sahibi
Bugün gittim GOLD'a şikayetimi söyledim adam denedi şarjı oluyor dedi baktım harbidende oluyor ama ben takarken şarj tam girmiyordu ittirecektim de kırılır diye yapmamıştım ama adam orda yaptı anca öyle oldu şimdi bi sorun yok.

cyber

cyber

Üye
iyi sorun yokmuş yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt