Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336

Lenneth

Üye
701 tabiki, N8 alıp annaymış belleymiş sorunmuş uğraşacağına direk 701 al.

epts

epts

Üye
ben birçok telefon kullandım,ama en fazla bir ay içinde ondan sıkılmışımdır. N8 i 6 aydır kullanıyorum her geçengün telefonu yeni almış gibi hissediyorum. Her telefon karşılaştırılabilir ama önemli olan kişininin telefonundan memnun olması(donanım,işlemci vs ).ben her konuda memnunum şimdilik. Ama ilerde teknolojinin gelişimini hesaba katarsak ..kısacası n8 den sonra keşke başka telefonlar hiç ilgimi çekmedi. Bana iphone 4 al kullan deseler moralim alt üst olur. Çünkü telefonumu seviyorum. Ayrıca farklı versiyon yüklemek çok zevkli oluyor..

----------Eklendi @ 01:17:55 ---------- Yazıldı @ 01:15:19 ----------

düzeltme:n8 kullandıktan sonra keşke başka tel alsaydım demedim

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia N8'in artıları:

Daha yüksek çözünürlüğe sahip kamera (12 megapiksel) 720p saniyede 30 kare video kayıt
Amoled Ekran - 701 TFT LED ekrana sahip
Wifi çok daha hızlı Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps)

Nokia 701'in artıları:

1 ghz işlemci
512 Mb ram
Daha ince ve hafif
Şarj süresi daha iyi

Kamera:
8 megapiksel 720p video kayıt

Bunların dışında diğer tüm özellikleri ortak yani aynı

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle 701.

Bazıları C7 tasarımı kadın için diyerek, N8'e vermiş oylarını. Kötü tasarıma sahip üstün telefon ile, müthiş tasarıma sahip tek renk erkanlı berbat bir telefon arasından hangisini seçerdiniz siz?

701, kamera hariç her türlü yönüyle N8'den daha iyi.

katılıyorum ama hdmi ve dolby digitalı da N8'e boşuna koymamışlar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
cabal21

cabal21

Üye
Tek kelimeyle N8 farkı eline alınca zaten hissedersin.

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027 ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 :oke:

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
uribaju

uribaju

Üye
701 tabiiki herşeyden önce tasarımı yeter..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
701
hem özellik hem tasarım :oke:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

burakcal2

Üye
Eger Nokia almaktan vazgecmiyecekseniz , kesinlikle 701 alin.siddet ile tavsiye edilir.Eski Symbian 3 deneyimlerinizi unutturacak bir telefon. Ben yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.Super bir telefon.Nokia C7 den sonra ilac gibi geldi.Bu arada Iphone 4S cok buyuk bir hayal kirikligi yaratti.standy suresi bile 200 saatte dusmus.iphone 4 un standy suresi 300 saat idi.Zaten bir pili anca giden bir telefonun simdi pili ne kadar gidecek cok merak ediyorum.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
N8 diyorum ve tek geçerim kardeşim.. yakında belle bizede gelir.. onu dert etme derim.. herşey hız veya ram cart curt değil yaa.. benim telefonum bana yakışmalı.. bakıldığıında kalitesi ekranından akmalı :D bu yüzden n8 :)))

----------Eklendi @ 00:25:50 ---------- Yazıldı @ 00:23:14 ----------

sana canımla katılıyorum kardeşim :)

matchlessss

matchlessss

Üye
aynen bende katılıorm :) sankı laptop alıonuz ramdı cpu du blmem ne androıd dekı tum oynları oynuomusun ewed oynuosn n8 de butun hd oyunları kasmadan oynurm mesela? artı entresan ozellıklerı var ne bılm radyo yayını yapması usb takabılmen hdmı ayrı bısı zaten yaw bıkere NOKİA AGA :D 3210 lar 8850 ler varken nereydı htc ler ı phoneler :D hıkaye alayı :D

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi

Castiel91

Üye
Kedi mi köpek mi yazsan daha iyi olurdu .)

cem_durukan

cem_durukan

Üye
aynen bende katılıorm :) sankı laptop alıonuz ramdı cpu du blmem ne androıd dekı tum oynları oynuomusun ewed oynuosn n8 de butun hd oyunları kasmadan oynurm mesela? artı entresan ozellıklerı var ne bılm radyo yayını yapması usb takabılmen hdmı ayrı bısı zaten yaw bıkere NOKİA AGA :D 3210 lar 8850 ler varken nereydı htc ler ı phoneler :D hıkaye alayı :D

sonuna koptum resmen aynen 3210 lar varken htc iphone mu vardı :D

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi
jeki01

jeki01

Üye
bende N8 derim.
Telefonda Belle yüklü...1 fark kapandı 701 le.

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi ve mrtbgs
Del Rey

Del Rey

Üye
512 MB RAM aldığınızda, geleceği düşünürsünüz. 256 MB RAM'e sahip bir telefonda 2 yıl sonra HD oyunlar çalışmayacaktır. 512 MB RAM ise çatır çatır açar.

Aynı zamada N8'in ekranı iyi diyenler falan var; 701'n ekranı Nokia'nın tüm telefonlarından daha canlı, daha parlak. Bunu Nokia da söylüyor :)

sand_storm

sand_storm

Üye
tabikide n8 yemişim ram cpu bilmemne... n8 tam bir tasarım harikası ayrıca telefonda oynadıgın oyun nedirki. giderim psp yada yeni cıkacak olan ps vita yı alırım paşalar gibi oyun oynarım.ayrıca bellenin orjinal sürümü n8 geldiği zaman ise al koynuna yat:)))

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi ve mrtbgs
pRime.

pRime.

Üye
512 MB RAM aldığınızda, geleceği düşünürsünüz. 256 MB RAM'e sahip bir telefonda 2 yıl sonra HD oyunlar çalışmayacaktır. 512 MB RAM ise çatır çatır açar. Aynı zamada N8'in ekranı iyi diyenler falan var; 701'n ekranı Nokia'nın tüm telefonlarından daha canlı, daha parlak. Bunu Nokia da söylüyor :)
Hacı bence yine calistirir ama su bi gercek 701 daha iyi ve ekrani tabiki daha iyi yine de n8i ezdigini dusunmuyorun 701in. bakalim N8in yerini dolduracak bir telefon cikacak mi. :)

uribaju

uribaju

Üye
Tüm n8ler toplansa bir 701 etmez.

Üst Alt