Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın biri demiş usb otg var n8'de diye, o 701'de de var ama :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
neden?

----------Eklendi @ 18:49:07 ---------- Yazıldı @ 18:47:51 ----------

valla anket eşit arkadaşlar, kıyasıya mücadele var gibi.

ama 701'i c7 ile aynı zannedip, c7 üzerinden yorum yapanlar var, dikkatinizi çekerim işlemci, ram, ekran falan daha güçlü bunda.

ufff kafam allak bullak oldu lan.

mesut1979

Üye
yaw arkadaslar akil var mantik var bir 701 in özelliklerine bakin birde n8 e ,neymis n8 in 12 mp kamerasi varmis eee ondan sonra ? birakin artik su kamera devrini arkadaslar neredeyse 4 yil oldu telefonlarda kamera devri biteli her yonüyle ve haliyle 701 diyorum ben.

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 diyorum çünkü n8 benim 701 benim değil benim olmayan bir şeyi beyenmem:D

omer.1310

omer.1310

Üye
bence nokia 701 çoğu yönüyle daha iyi kamerası n8 kadar iyi olmayabilir ama ben olsam 701 alırdım

uribaju

uribaju

Üye
bu karşılaştırma yanlış zaten plazma ile tüplü büyük ekran tv karşılaştırması gibi olmuş

Kedi Yavrusu

Üye
tasarım görecelidir, bana göre 701 güzeldir, ama tasarımı göz ardı edersek:
n8'in fotoğraf kalitesi dışında (fotoğraf kalitesi diyorum çünkü video kalitesi aynı) hiçbir üstün özelliği yok 701'den

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve mesut1979
forbidden5

forbidden5

Üye
Tekrar belirtiyorum n8 in tasarımı daha iyi bence ama alıcak olsam 701 alırdım bi kaç videosuna bakdımda fenada durmuyor hani fikirlerim değişmeye başladı :D

Aege

Aege

Üye
iki telefonun da birbirine bariz üstünlük sağladığı bir özellik yok

uribaju

uribaju

Üye
tasarım görecelidir, bana göre 701 güzeldir, ama tasarımı göz ardı edersek:n8'in fotoğraf kalitesi dışında (fotoğraf kalitesi diyorum çünkü video kalitesi aynı) hiçbir üstün özelliği yok 701'den
aynen bu şekilde..

pRime.

pRime.

Üye
ekran, işlemci, ram, özellikle gpu olarak 701 önde fakat kalan donanımlarda n8 önde tasarım olarak düşünürsek ikisi de güzel telefonlar, nokia tasarımlarını güzel yapıyor.

alp047

alp047

Üye
tasarım görecelidir, bana göre 701 güzeldir, ama tasarımı göz ardı edersek:n8'in fotoğraf kalitesi dışında (fotoğraf kalitesi diyorum çünkü video kalitesi aynı) hiçbir üstün özelliği yok 701'den
doğrudur ama birşeyi unutmuşsun hdm çıkışı ama olsun yinede 701 daha cazip

pRime.

pRime.

Üye
tasarım görecelidir, bana göre 701 güzeldir, ama tasarımı göz ardı edersek:
n8'in fotoğraf kalitesi dışında (fotoğraf kalitesi diyorum çünkü video kalitesi aynı) hiçbir üstün özelliği yok 701'den

n8'in videoda caf üstünlüğü var ve hdmi...

----------Eklendi @ 21:38:42 ---------- Yazıldı @ 21:38:24 ----------

hafızası da daha fazla

Kedi Yavrusu

Üye
hdmi es geçmişim tamam hepinizden özür diliyorum
hdmi da var n8'de.

Kedi Yavrusu

Üye
hafızası yerleşik hafıza kart okuyucu diyecektim tam nokia n9 ile karıştırdığımı farkettim.
benim akşam akşam kafa uçtu.

----------Eklendi @ 21:47:17 ---------- Yazıldı @ 21:46:22 ----------

işlemci neredeyse iki katı
ram tam olarak iki katı
nfc var
symbian belle var

bariz bir üstünlük yok öyle mi?

forbidden5

forbidden5

Üye
nfc clearblack bence çok bariz iki üstünlük n8 in kamerasıda 701 e karşı büyük bi üstünlük ama cbd ve nfc daha öne cıkıyor sanki sonucda makro cekim yapmadıkca 8mp oldukça iyi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes NFC'yi kim kullanyo bn hc görmedm wala...türkiyede kmsenin telefonu kredi kartı gbi kullancagnı sanmyorum...bnce hicte büyük bi özelllk dgl kullanlablrliği olmadktan sonra...

Üst Alt