Kedi Yavrusu
Üye
hiçbir artısı yok mu? ram iki katı, işlemci nerdeyse 2 katı, işletim sistemi orijinal belle, beta değil, nfc falan da var? ekranı daha iyi, nasıl hiçbir artısı yok dersin?sayamaz çünkü hiç bir + sı yok kardeşim adam konuşuyor öylesine
hiçbir artısı yok mu? ram iki katı, işlemci nerdeyse 2 katı, işletim sistemi orijinal belle, beta değil, nfc falan da var? ekranı daha iyi, nasıl hiçbir artısı yok dersin?
adam doğru söylüyor sizde n8 var fakat kendinizi kandırmayın foto kalitesi dışında çoğunlukla 701 üstün.kendinizi kandirmayin bu ikili arasinda halen n8 diyenler var. Tabiki 701
açtırma ağzımı şimdi yüksek donanımlı cihazları saymayımn8 ın yerı bambaska ama 701 donanım olarak daha ıyıy ee sonucta nokia
İkisininde birbirine göre üstünlükleri var, HDMI küçümsenecek bir donanım değil 12mp kamerada az değil 8mp ff ile 12mp af kamera karşılaştırılmaz, ekranı işlemcisi ram'i iyi ona kimse bişey demiyor Belle'yi sayma mevcut cihazlara da gelecek ve henüz ortada ne Belle ne de 701 yokken şuan sadece N8 kullanıcıları Belle kullanıyor bunu da hatırlatmak isterim.
8mp ile 12mp arasından dağlar kadar fark var bence telefonlarda kameranın mpsinin artırılmasını doğru bulmuyorum işlemciye yüklenerek 1080p video çekilmesi taraftarıyım ideali de 8mp olması lazım hatta 5 bile olabilir. ben N73 bile çok güzel fotoğraflar çekebiliyordum 3.2 mp kamerası olmasına rağmen 5800'da öyle.n8 carl zeiss merceği sayesinde ayakta duruyor yoksa 12mpnin fazla bir artısı yok benceo zaman 8mp kamerada fazla 1mp koysunlar pil ömründen de tasarruf sağlar afiş bastırmayacak nasılsa kimse
0.5 mm fark var aynı nerdeyseGenel olarak 701 daha iyi fakat bu n8'i ezdiği anlamına gelmez, n8'in de kendine has özellikleri var. Fakat bişey gözüme çarptı, 701 kalın gibi geldi bana c7'den.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?