701 nfc cbd cpu ram rom olarak önde n8 hdmi 12mp sizce hangileri daha önemli ? Bence 701 bi adım önde duruyor n8 e bide tasarımı ekleyebilirm artı olarak şahsi görüşüm..
701 nfc cbd cpu ram rom olarak önde n8 hdmi 12mp sizce hangileri daha önemli ? Bence 701 bi adım önde duruyor n8 e bide tasarımı ekleyebilirm artı olarak şahsi görüşüm..
rom ne zaman özellik oldu, rom işletim sisteminin saklandığı bellektir 10gb'da olsa 512mb'da olsa farketmez nfc'li cihazlarda 1gb olmasının sebebi nfc yazılımıdır.
Hiçbiri diğerinden üstün değil eksileri artıları var birbirlerine göre.
aslında arz talep meselesi ikiside iyi telefon kimin hangisine ihtiyacı varsa onu alır her ikisininde artıları eksileri var ikisinin arasında seçim yapmak zor ama ben olsam 701 i alırdım ama n8 dede aklım kalırdı açıkcası
Rom'un ne olduğunu bilmeden, Rom'u yüksek telefon hızlıdır demek cahilce.
Sadece okunabilir bellek (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: Read-only Memory, ROM). ROM, bilgisayarlarda ve diğer elektronik aletlerde kullanılan bir depolama birimidir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gibi yazılıp silinebilen bir depolama birimi değildir. ROM içeriği sadece üretim anında yazılır. Kullanıcının kendi isteği doğrultusunda programlanamaz.
ama sizde telefonu öyle yaptınızki telefon sanki artı şekli alıyor n9 desen tek çekirdek 701 bilmiyorum oda tek çekirdeklimi benim size anlatmaya çalıştığım nokia bir telefon çıkartırken bir yandan özellik eklerken bir yandan özellik çalması
hala hafızayı sıkıntı edenler var "hafıza kartı" diye birşey var duydunuz mu? çok fantazileriniz var deve ile cüceyi bir tutmak gibi yapmayın şimdi donanım falan da demeyin hdmı tek artısı bana kalırsa onu da herkes kullanamıyo tv çıkışı yetecek düzeyde..