noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
c deki installserver i kullanması için installserver.exe yi c ye atıp rompatcherdan installserver yamasını aktif edersen sorun kalmaz. (yani kalmaması gerek) dene bi olmazsa yardımcı olmaya çalışayımhımm acaba sis içinde saklanmış
olabilir mi daha önce instalserver exe dosyanı sadece c ye elle atıp aktif edebiliyor iken şimdi atsak bile öncelik z deki etkin oluyor buda sistem bileşeni uyarısı veriyor daha önce sis halinde topladığım menürenderer dosyasını kuruyordum şimdi kendi instalserver etkin yapamadigim için menürenderer için sistem bileşeni hatası alıyorum sis ile c de yaptıracağım her değişiklik te sistem bileşeni belle de vermiyordu çünkü kendi instalserver dosyamizi kullanıyorduk
Guncelleme veya baska bi yolla Z ye dosya ekleyemezsin veya eklenemez. Hakan'inda dedigi gibi Nokia Cooker Nokia'nin guvenligi acisindan tum dosyalari gostermiyor.
güncelleme ile z ye dosya yazılır
neyse sağlık olsun. etrafımdaki kişiler hep fp1 yüklü olarak aldılar yoksa onların teli kurcalayacaktım. bende z ye atıyor diye biliyodum madness c ye atıyor demişti. hard format atınca gidiyor mu diye soracaktım ama neyse artıkdostum flaash attım ya şimdi bitti menüyü toparlıyorum evet ota dan gelen sadece değişikler ama z ye de yazdırabiliyor telefon kendi
Yazilamaz Levent. Yazilsaydi joshlog olmadan once joshlogsuz butun mifleri vs degistirebilirdik en basitinden bir ornek.güncelleme ile z ye dosya yazılır
ya telefonu belle li aldım hiç birşey tüklemedenhackli bile değildi telefon üzerinden ota (3g ile) güncelleştirdim 27 mb yazlım güncellemesi yüklendi fp1 oldu sonra hard format attım fp1 ile gelen şeyler silinmedi örnek normal bellede mesaj baloncukları gelen gri giden siyah iken Fp1 de gelen mavi giden siyah hard attığım halde gitmediler bu renk baloncuklarının yolu z resource mesaaging içinde png dosyaları ota ile z içene yazılmış dediğiniz gibi olsa efeckt klasörü z de efekt açama kapama kalkmış buda z ile alakalı video player seçenekler tuşu kalkmış mplayer da z de olan bir uygulama seçenekler menüsü tasarımı değişmiş buda z de olan bir uygulama ota ile gelen c nasıl dersiniz hakanın dediği gibi inen 27 mb lık swupdrage uzantılı dosya ile z de değişiklik yapılabiliyor telefon üzerinden bunu normal sis sisx yükleyici değil de sistemin kendi yükleyicisi çalıştırıyor bu swuprage paketlerini bizde yapabilirsek eğer serfika muhabbeti yoksa bizde telelfon üzerinden z de değişiklik yaptırabilriisiz yazılım güncelleme indirdiği 27 mb lık güncelleme dosyasını nere indriiyor c ye bellekliyor snra kuruluma yazlım güncellemeleri geçiyor ve z ye kuruluyor yanı bu swuprage paketleri z üzerinde değişiklik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?