jigsaw_54
Üye
tamam doğrudur. ben bir oyun üzerinden konuştum android kullanmadım. ama sen de bana şunu söyle: 1 ghz işlemci, 8gb dahili hafızalı, 8mp kameralı,512mb ram li 750-850 tl civarında androidli telefon var mı?android ve symbianı bana anlatma lütfen.bak sen kendin diyorsun ağır oyunlar diyorsun ağır oyun ki özellikli daha bi extrası var sd'ye atmak zor bi işlem değil bunu herkes bilir zatenwifiden indirmedi diyorsun sebebini de söylemişsin bağlantı problemli... bazılarında diye belirtmişsin hepsi öyle değil.. benim araştırmaya ihtiyacım yok çünkü ben android kullanıyorum zaten zamanında da symbian uygulamaları Türkçeleştirmesini yapıyorum... bence androidi al eline kullan kullandıkça farkını görürsün
o işletim sistemiyle alakalı heralde. bell de 6 tane var
----------Eklendi 26.12.2011 @ 00:07:29 ---------- Yazıldı 25.12.2011 @ 23:59:34 ----------
tamam doğrudur. ben bir oyun üzerinden konuştum android kullanmadım. ama sen de bana şunu söyle: 1 ghz işlemci, 8gb dahili hafızalı, 8mp kameralı,512mb ram li 750-850 tl civarında androidli telefon var mı?
android çok iyi ama hem androidli hem de yukardaki özelliklere sahip tel. bi htc var o da 1350 tl civarında.
dahili hafıza ne kadar?xperia ray diyorum başka bir telefon demiyorum 850 liraya vatanda ve çok güzel özelliklere sahip otomatik netleme 1ghz işlemci 512 mb ram
Xperia Neo V var, kamerasi 5 mp ama 701'e ek HDMI cikisiyla geliyor kullanacaksaniz eger.. 799 tl
| Fiyatı: | 744,92 TL + KDV |
| Taksitli: | 87,90 TL x 10 |
| KDV Dahil Fiyatı : | 879,00 TL |
| Havale ve EFT (%3 İndirimli) : | 852,63 TL |
880 tek çekim mi taksit yapıyorlar mı vade farksız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?