Nokia 701-700-603 Tam olarak farkları nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
beyler 701 ile c7 nin farkı yok ve 700deki ekran piyasadaki en parlak ve canlı renkli ekran ben 700 kullanıyorum şarjı uzun gidiyor bide ön kameraya çok takma ztn vga kamera olsa ne olmasa ne 5 mblik kameranın nası oluo bilmiom ama 8 den daha iyi çektiğinide belirtirim.

Kusura bakma ama saçmalamışsın. 701 ile c7 arasında çok fark vardır. Ekran boyutundan başlarım en dibe kadar anlatırım ama gerek yok herkes biliyor :) piyasadaki en parlak ekranında hatta dünyanın en parlak ekranının 603 olduğu söyleniyor ama 603,700,701 üçündede aynıdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca 5 mb nereyee 8 mb nereyee.. Ön kamerada resim çekmek için almaz kimse zaten :) amacı basittir görüntülü konuşma.

luckysleven

luckysleven

Üye
en parlak ekran olayi yalan nokiada.. 1000 nit parlaklik var diyorlar 701 de hatta piyasada tekmis 800 nit ile ip4 geliyor arkasindan ama ideos x5 ve htc desire s ile karsilastirdim 701 i gunes altinda desire s in asagi kalir yani yok x5 bile ayni neredeyse yani 1000 nit olayi sisirme bence.. Sensoru iptal edince parlakligida acinca biraz fark aciyor 701 ama telefonda boyle bir ozellik yok sonradan yuklemek lazim parlaklik uygulamasini buda ayri bir sacma olay : )

fordonur

Üye
c7ve 701 arasındaki tek fark işletim sistemi kameradan tut kasa hafıza hepsi aynı

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:kop:

fordonur

Üye
güleceğine gir bak kasalarına hafızaya ve kameraya

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
güleceğine gir bak kasalarına hafızaya ve kameraya

sadece bunlar benzer yani. 701 daha kaliteli bi ekrana 512 megabayt rame 1.3GHz işlemciye sahip üstelik yeni güncellemelere tamamen açık. Ayrıca tasarım olarak 701in arkası düz bi yapıya sahip.

fordonur

Üye
bende ztn benzio yani tam olarak yeni bir telefon değil diom

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma ama saçmalamışsın. 701 ile c7 arasında çok fark vardır. Ekran boyutundan başlarım en dibe kadar anlatırım ama gerek yok herkes biliyor :) piyasadaki en parlak ekranında hatta dünyanın en parlak ekranının 603 olduğu söyleniyor ama 603,700,701 üçündede aynıdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca 5 mb nereyee 8 mb nereyee.. Ön kamerada resim çekmek için almaz kimse zaten :) amacı basittir görüntülü konuşma.
701 en parlak olanı :)Reklamların da görmüştüm ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
700-701-808 ve 603 1000nit bi parlaklık oranıyla dünyanın en parlak ekranına sahip.
Ben 603 kullanıyorum iphone ile de htc evo ile de karşılaştırdım hiçbiri 603 kadar parlaklık vermiyor. Hatta birgün parlaklığı otomotikte kullanırken telefonu htcnin yanında çok soluk geldi benimki geceydi parlaklığı bi yükselttim patladı gitti :ehe ama gerçekten bu sefer diğeri çok soluk kaldı :D

koray12

koray12

Üye
Yanıtları okudum da kimse 603 ile 700 ve 701'in ekran özelliğini söylememiş. 603'de tft ekran var ve plastik. Ama 700 ve 701 de gorilla glass cam var üstelik amoled. Bu bence en önemli farklılık. Ben 700 kullanıyorum. Telefon süper. Ayrıca ince ve ufak olması da bence oldukça büyük bir avantaj. 701 ve 603 çok büyük :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yanıtları okudum da kimse 603 ile 700 ve 701'in ekran özelliğini söylememiş. 603'de tft ekran var ve plastik. Ama 700 ve 701 de gorilla glass cam var üstelik amoled. Bu bence en önemli farklılık. Ben 700 kullanıyorum. Telefon süper. Ayrıca ince ve ufak olması da bence oldukça büyük bir avantaj. 701 ve 603 çok büyük :)

tabikide ama artık bir telefondan tat almak için büyük ekran gerekiyor film izlemenin oyun oynamanın tadı ayrı oluyor 700 çok zarif bir tel tam bayanlara göre beyazı falan hoş duruyor :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

603un ekranına mi plastik dedin bilmiyorum ama ekranı plastik değil cam ve çizilmeye çok dayanıklı. Betona yüz üstü düştü jelatin olmadan hiçbirşey olmadı. Ayrıca ben 700 ve 701de de amoled ekran olmadığını sanıyordum :hmmm her ikisinde de clearblack ekran var.

aliosman166

aliosman166

Üye

tabikide ama artık bir telefondan tat almak için büyük ekran gerekiyor film izlemenin oyun oynamanın tadı ayrı oluyor 700 çok zarif bir tel tam bayanlara göre beyazı falan hoş duruyor :)
:oke:

caglar b

caglar b

Üye

700 amoled olabilir ama 701 ıps clear black ekran

beratçbn

Üye

arkadaşim ekran yönünden dediğin gibi ama büyüklük konusunda aynı fikirde değilim ben 603 kullanıyorum ve tlf elimde cok küçük kalıyor ...zaten boyutları arısında cok fazla fark yok ...

5ibo5

5ibo5

Üye
603 de amoled ekran yok ama nokia nın sitesinde 603 e amoled ekran yazıyor :)

lordufuk

lordufuk

Üye
En iyisi 700 amoled 701 tft lcd 701 8mp kamera 700 5mp kamera yarıca 700 pixel yoğunluğu daha fazla 701 3.5 inch 700 3.2inch ama 701 in bataryaası daha uzun sürüyor diğerlerine bakmana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt