Nokia 701-700-603 Tam olarak farkları nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
700 de FP1 ile 1.3 GHZ

serdar_gs

serdar_gs

Üye
603 ile 700 hemen hemen aynı gibi 700 ve 701 FP1 ile 1.3 ghz oldu, 603 1 ghz kaldı diyorlar, sadece 701 1.3 ghz oldu diyenlerde var o konuda garanti konuşamam ama 701 bu iki modelden daha üstün açık olan bu :) Açıkçası 1 ghz bile 603'de fazlasıyla işimi görüyor ama şahsen ben telefon alacak olsam 3,2'' ekran Nokia 700 yerine 3,5'' Nokia 603 alırım 603'den flash dışında hiç bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Nokia 700 için 1.3 ghz oldu diyen arkadaşlar kaynak link verirlerse bizde bakar aydınlanmış oluruz..

asigsasi

asigsasi

Üye
otofocus un eksikligi hisssetin mi peki yani fototgraf çekerken :)

tam eksikliğini çekiyordum ki ön kamera yakın çekimler için harika veya bir plastik cetvelin mercegini arka kameraya tutup çektiğin zaman yine harika

- - - Eklendi - - -

birde şu var 701 in dokunmatigi çok hassas

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımmm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
603 dokunmatiğide çok hassas napacaz?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Anıl bence almışken 701 al dostum gayet şık ve fiyatına göre iyi bir cihaz. Eğer fiyatta sıkıntı yaşıyorsan 700 yerine 603 daha mantıklı olur bu saatten sonra 3.2'' ekranlı telefon alınmaz :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Anıl bence almışken 701 al dostum gayet şık ve fiyatına göre iyi bir cihaz. Eğer fiyatta sıkıntı yaşıyorsan 700 yerine 603 daha mantıklı olur bu saatten sonra 3.2'' ekranlı telefon alınmaz :oke:

zevk meselesi küçük ekran sıkıntı yapmıyorsa 700 daha iyi bir seçim olacaktır.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
700 de ön kamera yok ve 5 MP bu saatten sonra yetersiz gibi:) 701 ucuzlarsa belki iler de alırım

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
700 de ön kamera yok ve 5 MP bu saatten sonra yetersiz gibi:) 701 ucuzlarsa belki iler de alırım

ön kamera işini iyi düşün çünkü ayda yılda yapılan birşey. Sen sık yapıyorsan ve lazımsa bilemem ama çok gerekli değil ise fazla bi fiyata olmadığı için 603 tavsiye ederim birde uzun süreliğine değilse. ama eğer uzun vadeli alacaksan telefonu 701 daha mantıklı olur.

- - - Eklendi - - -

Acaba hangi yönden daha iyi bir seçim olacaktır?

performans bakımından daha iyi olacaktır.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bence 603 ile 700 arasında hiç bir performans farkı yoktur tamamen kişisel fikrim.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bence 603 ile 700 arasında hiç bir performans farkı yoktur tamamen kişisel fikrim.

bu tartışılır ama 1.3GHz olması zaten çok büyük bi fark değil. Ki 603te fp1 aldıktan sonra ciddi bi hızlanma yaşadı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Neyse arkadaş daha almıyor herhalde alırsa son karar onda :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ben almışken herşeyi tam olsun isterim içim rahat etmiyor yok sa :D piskolijik yani herkesin bi takıntısı var benim ki de bu :D

701 olmadı 700 alabilirm ileryen dönemler de tabi :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben almışken herşeyi tam olsun isterim içim rahat etmiyor yok sa :D piskolijik yani herkesin bi takıntısı var benim ki de bu :D

701 olmadı 700 alabilirm ileryen dönemler de tabi :)

bu senin tercihin eğer tam birşey istiyorsan wp8 almanı öneririm zaten buraya gelene kadar 701e vereceğin paranın üstüne ekleyip alabilirsin.
güzel bi hesap oldu :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia 701 800tl civarında iyice araştırıp 750 tl ye de bulabilirsin belki internet üzerinden daha da ucuza alabilirsin

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

bu senin tercihin eğer tam birşey istiyorsan wp8 almanı öneririm zaten buraya gelene kadar 701e vereceğin paranın üstüne ekleyip alabilirsin.
güzel bi hesap oldu :ehe
wp işi daha sonra :)

- - - Eklendi - - -

nokia 701 800tl civarında iyice araştırıp 750 tl ye de bulabilirsin belki internet üzerinden daha da ucuza alabilirsin

biraz daha zaman geçsin ucuzlasın da o zaman alırım :)

luckysleven

luckysleven

Üye
bu 603 un yada 700 un ekrani enlemesine 701 den dahami genis banami oyle geldi

fordonur

Üye
beyler 701 ile c7 nin farkı yok ve 700deki ekran piyasadaki en parlak ve canlı renkli ekran ben 700 kullanıyorum şarjı uzun gidiyor bide ön kameraya çok takma ztn vga kamera olsa ne olmasa ne 5 mblik kameranın nası oluo bilmiom ama 8 den daha iyi çektiğinide belirtirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt