Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701, 690tl
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Opera ile ilgili bişey sorucam acaba sadece bende mi merak ettim. Telefonun orjinal tarayıcısında gsmarena.com'daki 3d telefon modellemelerini rahatça açabiliyorken Opera 12'de açamıyorum. Aşağıdaki gibi:
Opera ile ilgili bişey sorucam acaba sadece bende mi merak ettim. Telefonun orjinal tarayıcısında gsmarena.com'daki 3d telefon modellemelerini rahatça açabiliyorken Opera 12'de açamıyorum. Aşağıdaki gibi:
İlginç. Ben telefonun kendi tarayıcısını beğendiğim için Opera kullanmıyorum bi de o gsmarenadaki 3d telefon modellemelerini açamayınca biraz gözümden düştü, hoş html5test.com'dan aldığı puanlar süper o ayrı tabi
slant1111
Üye
Opera bnde aşırı kasıyor sebebini de bilmiyorum.mesela chip onlineye girerken kasiliyor sekme değiştirirken kasiliyor
geçmiş düzenli olarak silmelisin ayrıca çok uzun süre kullsnınca kaldıtıp tekrar yüklemek gerekiyor sanki girdigi her sayfayı kaydediyormuş gibime geliyor mesela forumda denedim wifi ve paket veri kapalıyken foruma giriyor daha önce girdigim saygaları açıyor ama kesinlikle internet baglantım yoktu
asigsasi
Üye
bu opera sorunu bende de var geçmişi sildiğim zaman ancak rahatlıyor
Arkadaşlar site ismi vermeyeyim,en ucuz telefon nerde satılıyorsa onu liste halinde gösteriyor. Orrdan baktım 701 i 690 tl ye satan bi site var.Sizce alınırmı ?
Selam arkadaslar,
telefonlar Türkiyede cok pahaliymis ya...ben 4 ay önce Nokia 701 dark steel aldim 199 euroya(yani 465 tl)2 yil garantili...dün media markta baktim fiyat hala ayni,,,690 tl diyorsunuz sasiriyorum vallahi...size Allah kolaylik versin...iyi forumlar...