Nokia 701, 690tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701, 690tl
Arkadaşlar site ismi vermeyeyim,en ucuz telefon nerde satılıyorsa onu liste halinde gösteriyor. Orrdan baktım 701 i 690 tl ye satan bi site var.Sizce alınırmı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alınmaz grey markadır ithaldir ve nokia com garantisi yoktur.. Nokia shop dışından alma

polluxea♪

polluxea♪

Üye
internetten telefon alınmaz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bozulduklarında çıkar sorun servise götürsünler bi

slant1111

slant1111

Üye
İnternetten telefon alınabilir ama düzgün site olmak şartıyla.hepsi burada garanti de sorun cıkarmıyor

beyler 1200 tl ye iphone 4s satan var ama simkilidi gbi bişe varmış,pek araştırmadım giderilecek bir sorun mu bu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

Bence ön yargılı davranma Hepsiburada'dan alan arkadaşlarım oldu hiç sorun çıkmadı :)

bende çok aldım ama hiç sorunla karşılaşmadım ama arkadaşlarda haklı iyi dost karagünde belli olur alınan cihazın sorun çıkartıp çıkartmayacağı şans işidir şansızsan sorunlar çıkar önemli olan sitenin her daim ürünlerinin arkasında durması şimdi ben hiç sorun yaşamadım diye hepsi buradaya kötü gün dostudur diyemem yaşayan bilir ancak

klongs

klongs

Üye
İnternetten telefon alınabilir ama düzgün site olmak şartıyla.hepsi burada garanti de sorun cıkarmıyor

beyler 1200 tl ye iphone 4s satan var ama simkilidi gbi bişe varmış,pek araştırmadım giderilecek bir sorun mu bu

gevey sim ile açılır

slant1111

slant1111

Üye
Güncelleme de de sorun çıkarıyormuş ?

PriZm

PriZm

Üye
hepsiburada haricinde herhangi bir siteden internet alışverişi yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alma güncelleme sorunu varsa

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende çok aldım ama hiç sorunla karşılaşmadım ama arkadaşlarda haklı iyi dost karagünde belli olur alınan cihazın sorun çıkartıp çıkartmayacağı şans işidir şansızsan sorunlar çıkar önemli olan sitenin her daim ürünlerinin arkasında durması şimdi ben hiç sorun yaşamadım diye hepsi buradaya kötü gün dostudur diyemem yaşayan bilir ancak

nokia com garantısı varsa sorun olmaz ama yoksa arıza durumunda nerede onarım yapılacağı meçhul

SilentOne

SilentOne

Üye
bizim ark gitti gidiyordan wawe 1 aldı batarya sahate kulaklık şarj aleti sahte bi telefon gerçek 3310 imei si attırmışlar bide telefoana idaede edemedi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bizim ark gitti gidiyordan wawe 1 aldı batarya sahate kulaklık şarj aleti sahte bi telefon gerçek 3310 imei si attırmışlar bide telefoana idaede edemedi

Gittigidiyor gibi şahısların sattığı siteler güvenilir değil bence... Bide İstanbul bilşim var oda güvenilir diye biliyorum...

Türe

Türe

Üye
gittigidiyor da iyi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt