Amaru Shady
Üye
biz burda evo yu konuşuyoruz karıştırmyın şimdiyanyana koyup aynı şeyleri yapalım ben geçer demedim deneme amaçlı söledim
Ali Kemal abimin dedikleriine bakılırsa 701 evo nun ağzını burnunu kırar
o zaman gerçekten ram kullanımı vasatmış
şöyle söylüyeyim 1gb ramin 400mb a çıktıgını hiç görmedim şirkette arkadasta var arasıra alıp kurcalıyorum boş ram sürekli 200lerde geziyor ayrıca sense arayüzü biraz kastırıyor cihazı bir video açıp izledim üçüncü dakikada işlemci yoruldugu için pikseller belirginleşmeye başladı ekranın kendisine gelmeside iki üç dakika sürdü bu arada internette selam vermeye başladı yani çoklu görevler için bu cihaza bu işlemci yetmiyor zaten ekran büyük birde androidin yapısı itibariyle donanıma yüklenmesi cihazı bitiriyor bataryayı denemedim ama internette iki saat yeter heralde arkadas telegonu 3310gibi kullandıgı için sorunyasamıyor ama benim n8i kullandıgım gibi bir saat kullandım elim terledi yani
kapıştıralım ama yine klasik droid-symbian kavgasına dönüşmesin
o zaman gerçekten ram kullanımı vasatmış
benim telefonda dün çektiğim ram kullanımı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben dolphin browserde 10 dan fazla flash playerli sekme açınca kasmaya başlıyorçok iyi abi tele yüklendikçe yükleniyorum valla oyun müzik forum ama bana mısın demiyor cihaz tarayıcı 2 3 defa 6 sekme birden açarsan kapanıyor o kadar o da tarayıcıdan kaynaklı onun dışında yağ gibi kayıyor telefon
fp ile 701 çok gelişti evo kısa karşılaştırmalarda başarılı olabilir ama işlemciye yüklendikçe performansı düşer fp1den sonra 701 kullanmadım onun işlemcisi oc den sonra nasıl bir performans verir bilemem
---------- Eklendi @ 20:16:03 ---------- Yazıldı @ 20:11:33 ----------
bu resmin aynısını evoda görüceksin geri kalan ram nereye gidiyor çözemedim açık uygulamalar belli sonuçta şimdi birisi çıkıp android ramihtiyacı duydugunda altta çalışan götevleri kapatıyor demesin o işlem içinde ayrıca ram yer cihaz ve kapatma işlemi birer saniyeden kaç işlem varsa hesaplayın artık ram lazımolduhunda o kadar beklersiniz
ben dolphin browserde 10 dan fazla flash playerli sekme açınca kasmaya başlıyor
---------- Eklendi @ 20:19:56 ---------- Yazıldı @ 20:19:22 ----------
yazdığından anladığım kadarıyla benim telefonun ram kullanımı çok iyi o zaman
abi ben kendi tarayıcısıı kullanıyorum dur bi de opera deniyim
veya şöyle bir örnekde olabilir
evet htc evoya göre çok iyi önemli olan konfigürasyon yüksekligi degil donanım uyumu bir örnek vereyim aynı ram i7 işlemci ve aynı ekran kartlı casper laptop mı hızlıdır yoksa i5 toshiba mı işlemcilerin ikiside intel ikinci nesil bunu test ettim i5 toshiba hiç abartmıyorum üçe katlıyor casperı
flash player ile dene diyecem ama malesef symbianda flash player yok11 sekme açık tık yok
60 sekme açtım aynıbana mısın demiyor opera
bu mevzudan sonra 14 sekme açtım ama sende ne yaptın madness uçurmuşsun cihazı flaş atmadın daha dimi cihaza
Aldığım gibi
fp1 yüklemesinler cihaza serviste
aldığım gibi 111.040 en son n8 taylor fp1 ini kurdum
aldıgın gibi!!! bende servisten aldıgın haliyle anladım hay allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?