papakudioflu
Emekli Yönetici
evo 3d berbat androidin 5800 i
htc evo 3d mediamarkt ta 1130 tl bu telefon 1800liraya girdi türkiyeye neden bu kadar düştü dersen cihaz eline al bir incele 1000tl bile vermezsin
1.2 Dual core qualcomm A8,1 gb Ram,Adreno 220 GPU bu donanım kötüyse o zaman benim galaxy s yerlerde sürünüyor demektirdonanimida kotu cok takiliyor
htc üçgünde bir telefon yaparsa olacağı o
1.2 Dual core qualcomm A8,1 gb Ram,Adreno 220 GPU bu donanım kötüyse o zaman benim galaxy s yerlerde sürünüyor demektir
donanım kagıt üstünde iyi ama emin ol senin galaxy s le yarıştırsan tur bindirirsin htc ye
görmediğim için bilmiyorum o yüzden öyledir diyorum
donanım kagıt üstünde iyi ama emin ol senin galaxy s le yarıştırsan tur bindirirsin htc ye
Nokia'nın donanımından bile mi kötü ? (Symbian'lardaki)
getirin bitane evo 701 le kapıştıralım
Nokia'nın donanımından bile mi kötü ? (Symbian'lardaki)
kapıştıralım ama yine klasik droid-symbian kavgasına dönüşmesin
şöyle söylüyeyim 1gb ramin 400mb a çıktıgını hiç görmedim şirkette arkadasta var arasıra alıp kurcalıyorum boş ram sürekli 200lerde geziyor ayrıca sense arayüzü biraz kastırıyor cihazı bir video açıp izledim üçüncü dakikada işlemci yoruldugu için pikseller belirginleşmeye başladı ekranın kendisine gelmeside iki üç dakika sürdü bu arada internette selam vermeye başladı yani çoklu görevler için bu cihaza bu işlemci yetmiyor zaten ekran büyük birde androidin yapısı itibariyle donanıma yüklenmesi cihazı bitiriyor bataryayı denemedim ama internette iki saat yeter heralde arkadas telegonu 3310gibi kullandıgı için sorunyasamıyor ama benim n8i kullandıgım gibi bir saat kullandım elim terledi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?