Nokia 700 Symbian Belle 1GHZ İşlemci Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
herşey arayüz değil anna ile sistem performansı arttırılmış flash, tarayıcı, java sürümleri yükseltilmiş, batarya performansı arttırılmış stabilite arttırılmış hatalar giderilmiş vs. görünmeyen daha doğrusu görsel olmayan birçok iyileştirmede içeriyor anna, bu geçiş güncellemesi arayüz sonraki güncelleme ile değişecek, bütün herşeyi tek güncelleme ile sunmalarını bekleyemeyiz, anna gelsin telefonunu güncelle önce daha belle'ye çok var.

işte bende onu diyorum bu ara güncelleme hataları düzeltmek için geliyo anna ama belle cila vernik atmak için gelcek symbian^3 ü makul oranda değiştirmek için geliyo bende bunu istiyorum işte acelem yok bekliyorum zaten

pRime.

pRime.

Üye
işte o elop anna'yı nasıl bu kadar uzattıysa belle'yi de o kadar uzatır ve o adam varken belle bizlere çıkar mı acaba diye soruyorum kendime ama çıkmaz cevabı daha ağır basıyor, biri go home elop diye grup açsın:)
Katılıyorum. :D

----------Eklendi @ 15:58:16 ---------- Yazıldı @ 15:33:26 ----------

Symbian^3'ün tek sorunu sistemin ve bazı uygulamaların gpu'yu düzgün kullanamaması. Bu symbian'a yavaşmış izlenimini veriyor, o yüzden sistem her an akıcı olamayabiliyor ve performans kaybı olabiliyor. Herşeyden önce güncellemeyle bu sorunların üstesinden gelinmesi lazım bence.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vay arkadaş turkcell t20 600mhz hızında işlemciye sahip ve androi 2.3.3 sürümü içeriyormuş.. bi allahın kulu rom daki dosyaların kilidini bozup n8 e android kursa ne güzel olurdu

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
nokia neler yapıyor belli değil ama şu anna çıkarsa bence biraz toparlar gibi sonra ne halt ediyorsa etsin wp7 ile yaa

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700 ana konu bu olsun

Dampierre

Dampierre

Üye
belle n8 e gelecek orası kesin :D sızdığına göre. bence bu modeller tutmaz ama. İnsanlar gider android alır bunlara para vereceğine. Daha öcnede söylemiştim symbian 3'lü cihaz alınacaksa n8 alınır, çünkü rakipsiz kamerası var. Diğerlerinde standart kameralar var bence gereksiz bu yeni modeller.

nonamex

Üye
vay arkadaş turkcell t20 600mhz hızında işlemciye sahip ve androi 2.3.3 sürümü içeriyormuş.. bi allahın kulu rom daki dosyaların kilidini bozup n8 e android kursa ne güzel olurdu
Nerde o gunler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt