Nokia 700 Symbian Belle 1GHZ İşlemci Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 Symbian Belle 1GHZ İşlemci Ana Konu

MeeGo işletim sistemli N9 modelini duyuran, Windows Phone 7 tabanlı telefonları içinse çalışmalarına sürdüren Nokia, Symbian platformunu da unutmuş değil. Casus görüntüleri kısa süre önce ortaya çıkan Zeta kod adlı Nokia 700'ün resmi görüntüleri yayınlandı.

yazılım hem donanım tarafında güncellemelerle gelen Nokia 700'e, Qualcomm'un 1GHz'de çalışan Snapdragon işlemcisi güç veriyor. 110 x 51 x 10 mm boyutlarında olan telefonda 3.2-inç büyüklüğünde ve 640 X 360 piksel çözünürlüğünde AMOLED dokunmatik ekran bulunuyor., LED Flash destekli 5 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan efonda görüntülüğü konuşma ön kısma yerleştirilen VGA kamera da lunuyor.

Symbian işletim inin Belle kod adlı yeni versiyonunu kullandığı belirtilen telefonun diğer özellikleri arasında NFC desteği, 802.11n WiFi, Bluetooth, daha fazla depolama kapasitesi için MicroSD kart slotu ve HSDPA desteği gibi detaylara yer veriliyor.

Önümüzdeki aylarda çıkması bekle n Nokia 700'ün fiyatı ise bilinmiyor.

alıntıdır..

ahmetdemircim

Üye
symbian belle diye birşey olduğuna inanmıyorum.

ahmetdemircim

Üye

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşım adamlar bas bas bağırıyor sen ne saçmalıyorsun...

_ardaa

_ardaa

Üye
symbian belle var da bizlere gelir mi orası soru işareti işte.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bizlere gelecek ama ne zaman gelecek bilemiyorum...

_ardaa

_ardaa

Üye
normalde nokia eski müşterilerini unutmaz, n95 çıktıktan kaç sene sonra bile güncelleme çıkardı daha stabil oldu ekstra özellikler eklendi ama elop var o adam symbian'ı bitirip wp7'yi öne çıkarmaya çalışıyor o yüzden belli olmaz.

pRime.

pRime.

Üye
normalde nokia eski müşterilerini unutmaz, n95 çıktıktan kaç sene sonra bile güncelleme çıkardı daha stabil oldu ekstra özellikler eklendi ama elop var o adam symbian'ı bitirip wp7'yi öne çıkarmaya çalışıyor o yüzden belli olmaz.

Symbian öldü diyorlardı, s.elop saolsun hakkaten öldü.

_ardaa

_ardaa

Üye
işte o elop anna'yı nasıl bu kadar uzattıysa belle'yi de o kadar uzatır ve o adam varken belle bizlere çıkar mı acaba diye soruyorum kendime ama çıkmaz cevabı daha ağır basıyor, biri go home elop diye grup açsın:)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

inan inan :naughty:

----------Eklendi @ 13:21:17 ---------- Yazıldı @ 13:19:14 ----------

işte o elop anna'yı nasıl bu kadar uzattıysa belle'yi de o kadar uzatır ve o adam varken belle bizlere çıkar mı acaba diye soruyorum kendime ama çıkmaz cevabı daha ağır basıyor, biri go home elop diye grup açsın:)

yapma be moralimizi bozma kıytırık bi anna güncellemesi yapıp bırakcağına inanabiliyomusun 5800 a kaç tane güncelleme çıktığını bile hatırlayamıyorumki symbian^3 yeni bi sistem o yüzden belle bize kesinlikle gelir tek şüphem belle yle gelen telefonların işlemcisi bzimkinden kuvvetli geliyo bu baya soru işareti :allalla:

----------Eklendi @ 13:21:46 ---------- Yazıldı @ 13:21:17 ----------

yeni çıkanlardakiyle bizdeki belle farklı mı olcakki:hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu telefonun tasarımı dandik geldi bana çin mallarına benziyor

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Tasarımı kötü ama belle arayüzü güzel. İlerki aylarda diyor o zmn bu telefon çıktığnda bizm tlefonada belle güncellemesi gelecekmi ?

_ardaa

_ardaa

Üye
anna kıytırık bir güncelleme değil öncelikle başarılı bir güncelleme ama büyük değişiklikler beklemeyin, belle ise henüz tam resmiyete kavuşmadı normal şartlar altında symbian yüz değiştiriyor ve bu yeni yüz eski cihazlara da gelir ama elop gibi bir adam varken ne olacağı kestirmek zor.

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
zannetmiyorum bize hemen gelmez elimizdeki cihazlar üzerine ayrıca optimizasyon yapmaları gerekebilir çünkü işlemci ve ram anlamında bu telefon ile bizim telefonlşar arasında farklar var...

• Beğen
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Elop sadece nokianın değerini düşürmek için elnden geleni yapyr microsoftun alabilmesi için.

• Beğen
Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
kafasına sıkacaklar o olacak (h)(h):box elop senin:off:

• Beğen
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Vallaha ya adama suikast düzenlesinler (h) Nokiayı maffedecek :D

• Beğen
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
anna kıytırık bir güncelleme değil öncelikle başarılı bir güncelleme ama büyük değişiklikler beklemeyin, belle ise henüz tam resmiyete kavuşmadı normal şartlar altında symbian yüz değiştiriyor ve bu yeni yüz eski cihazlara da gelir ama elop gibi bir adam varken ne olacağı kestirmek zor.

kıytırık demem tararyıcı ve klavye dışnda küçük deişiklikler var adam gibi güncellme olmalıki symbian^3 ün bi farkı olmalı mesela arayüz o yüzden belle şarttttttt!!!!!!

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Daha anna gelmeden belle diyoruz yaa :allalla:

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye
kıytırık demem tararyıcı ve klavye dışnda küçük deişiklikler var adam gibi güncellme olmalıki symbian^3 ün bi farkı olmalı mesela arayüz o yüzden belle şarttttttt!!!!!!

herşey arayüz değil anna ile sistem performansı arttırılmış flash, tarayıcı, java sürümleri yükseltilmiş, batarya performansı arttırılmış stabilite arttırılmış hatalar giderilmiş vs. görünmeyen daha doğrusu görsel olmayan birçok iyileştirmede içeriyor anna, bu geçiş güncellemesi arayüz sonraki güncelleme ile değişecek, bütün herşeyi tek güncelleme ile sunmalarını bekleyemeyiz, anna gelsin telefonunu güncelle önce daha belle'ye çok var.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt