Nokia 700 nokia 603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 nokia 603
Merhaba arkadaşlar ben telefon almaya karar verdim bütçem ve beklentilerim doğrultusunda nokia 700 ve nokia 603 arasinda kaldim sizce hangisini tercih etmeliyim kullanan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa çok sevinirim performans açisindan bakildiginda sanirim pek bi farklari yok ama ekranlari malzemeleri kullanilabilirligi sağlamligi adobe flash kamera flashi oyun performansi mesaj gönderirken hangisi daha kullanişli iyi ve kötü yönleriyle anlatirsaniz sevinirim yorum yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
700'ün artıları
* gorilla glass var
* kamerada flaş var

603'ün artıları
daha büyük ekran

bir de 603 oc olmadı sanırım 1 ghz'de kaldı 700 1.3 ghz her yönüyle 603'ten üstün bir cihaz ama tek eksiği ekranı küçük biraz daha zorlayın 701 alın derim.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
700'ün artıları
* gorilla glass var
* kamerada flaş var

603'ün artıları
daha büyük ekran

bir de 603 oc olmadı sanırım 1 ghz'de kaldı 700 1.3 ghz her yönüyle 603'ten üstün bir cihaz ama tek eksiği ekranı küçük biraz daha zorlayın 701 alın derim.

Arkadaşım Nokia 603 de Gorilla Glass cam var. İstiyorsan Nokia'nın resmi internet sayfasını ziyaret edip 603'ün teknik özelliklerine bakabilirsin.

Bu durumda Nokia 700'ün 603'den artısı kamerada flash bulunması ve işlemci hızının 1.3Ghz olması.
603'ün artısı ise daha büyük bir ekran.
Ayrıca bildiğim kadarıyla 700'ün batarya kapasitesi 603'den daha az, yani şarzı daha çabuk biter.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekranı çokmu küçük nokia 700'ün ayrıca test ettim 700 elde çok daha güzel kullanışlı duruyo bide heryerde işlemci 1 ghz yazıyo nerden biliyorsunuz 1.3 ghz oldugunu ?

serecans

serecans

Üye
nokia nın kendi sitesine gir yazılım bilgilerine bak görürsün 700 1.3ghz

hortlak1905

Üye
Noka 700 İşe Yaramaz alcaksan 603 al ama flash lazım dersen ekranında küçüğünü seversen 700 al

serecans

serecans

Üye
kardeşim işe yaramaz demeyin hangisini isterse onu alsın

xqz5

Üye
603 kullanmadm hakknda yorum yapmk istemiyorm ama nokia 700 üm var bence iyi telefon eextra özellıkler aramıyorsan seni üzmwz. Çok lullanışlı. Bugune kadr en ufak donma olmadı program ekleyp silerken 2-3saniye bekleme hariç. Kamera flashli güzl. Telefonun boyutu küçk ama nu bnm hoşuma gidiyor cebime koydugmda varlıgını hissetmiyorm bile. Ellerm öok kaba olmadıgı için kullanm ıcon çok.iyi.

lock66

Üye
Bende nokia 603 var.işlemci hızı 700e göre daha düşük ancak şimdiye kadar sorun yaşamadım. uygulamalrda ve oyunlarda hiç bi donma olmuyor. kamera flası yok ama gayet iyi resimler çekebiliyorsunuz...700 hakkında bir fikrim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...