Nokia 700 için Hack ve Uygulam, Oyun önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 için Hack ve Uygulam, Oyun önerileri
Edit: Suan 1 yetkiler 1 de Rompatcher+ simgesi var 1 tanesini kaldırmam gerekiyormus? yetkiler galiba. bunu nasıl kaldırabilrim ?

Yeni bir telefon için Nokia 700'ü tercih ettim arkadaşlar. Yalnız Ücretli uygulama ve oyunları nasıl atabilirim telefona ? Bunun için Hack yapmamız gerekiyormuş ancak aramama rağmen forumda bulamadım veya gözümden kaçmış olabilir. Varsa link arabilirmiyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, affınıza sığınırım..

serecans

serecans

Üye
öncelikle tercihini iyi yapmışsın hack yapmak için s^3 sistem modifikasyon bölümünde bulursun forumda birçok uygulama ve oyun bulursun paralı uygulamalar ise mağazada

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Suan 1 yetkiler 1 de Rompatcher+ simgesi var 1 tanesini kaldırmam gerekiyormus? yetkiler galiba. bunu nasıl kaldırabilrim ?

- - - Eklendi - - -

Cevap istiyorum :D

serecans

serecans

Üye
yetki derken rompatc her da open 4 all ve ıustalserver yetkili olacak

pezokero

Üye
    Konu Sahibi
Hack konusunun en altına bulunan yazı;

C ye kuranlar hiç birşey silmeyecektir. Zaten yeni sis ile üzerine yazılmıştır.

E ye kuranlar için menüde iki rompatcher olur bunlardan elle attığımızı geri almalıyız
Xplore ile
c sys bin içinden silinecekler
RomPatcherPlus2.exe
RPPAuto2.exe
c resource apps içinden silinecekler
RomPatcherPlus2.r01
RomPatcherPlus2.r14
RomPatcherPlus2_aif.mif
RomPatcherPlusSvg.mif

Ve telefonu kapatıp açın.

Hackin tadını çıkarın. (Bu hack işleminden sonra eminim format veya flash atarken iki düşüneceksiniz :) )​

Aynen dediği gibi menüde 2 tane rompatcher var. 1 tanesi işime yaramıyor. nasıl menüden silebilirim?

atalan123

Üye
selam arkadaşlar tam olarak ne yapmamız gerekiyo hack için bilen varsa yardım edebilir mi 700 fp2

Üst Alt