nokia 700 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

furuko1231

Üye
    Konu Sahibi
nokia 700 hakkında
merhaba benim telefon alıcağım zaman ses seviyesinede bakarım ben şimdi 700 de gördüm kocaman hoparlör var onun için acaba sesi yüksek çıkıyormudur? telefon satışa sunuldu eğer alan varsa bi yardım etse (birde ön kamera varmı?)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ön kamera yok ve sesi yüksek çıkar.

anılbaran

anılbaran

Üye
burdan bakabilirsin

hacker_236

Üye
bende var nokia 700 ama ön kamera yok. görüntülü görüşmeye gelince arka kamera ile görüntülü görüşme yapılıyor(saçma ama öyle)

y n s c n

y n s c n

Üye
Görüntülü görüşme senin için önemli değilse alınabilir..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
benim eşime de aldık nokia 700. görüntülü görüşme var ama ön kamerası olmadığı için arka kamera ile yapıyor. karşıdakine anca "hey bak manzara nasıl ama?" diyebilirsin :P

BYFECI

BYFECI

Üye
:hmmm

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
öndeki komple hoparlör değil ben 700 söktüm o önde görülen yer bant gibi birsey onun altında ufak bi hopalör var kenarda seste cok fazla cıkmıyor ama kaliteli bi kulaklıkla müzik calar performansı güzel dolby var cünkü. ön kamera yok arka ile görüsme yapılabiliyormus ne kadar sağlıklı ise artık :D

MaxipmaN

Üye
aladatmacadır o bence :D

yards52

Üye
yaklaşık iki ay oldu alalı.
1: görüntülü görüşme var ama öde kamera olmadığından seni görebilmeşleri için arkasını çevirmen gerekişyor
2: ses normal bir nokia kadar çıkıyor. sizi hayal kırıklığına uğratabilir bu.
3: şarjı max. 2gün gidiyo
4:mesaj yazarken klavye harfleri çok küçük erkekler için tavsiye edilmez.
5:kamera video çekimi gayet başarılı.
6:bazen durduk yere açılıp kapanıyo daha önceki başka model nokia telefonumdada aynı sorun vardı

famemonster16

famemonster16

Üye
Bir elinde ayna olacak ordan telefonun kamerasına kendini yansıtacaksın ancak öyle görüntülü görüşme yapabilirsin :d: Ya da konuştuğun kişiye manzarayı gösterebilirsin :kop2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt