Nokia 700 fp2 den ekran kilit tusundan flas ışığı açma özelliğini nasıl kaldırırım ?

Sponsorlu Bağlantılar

cheguerra

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 fp2 den ekran kilit tusundan flas ışığı açma özelliğini nasıl kaldırırım ?
Nokia 700 telefonum güç tasarufu modu kapalı iken ekran kilit tusu flas ışığını açıyor. Ekran kilit tusundan flas açma özelliğini kaldırmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

asigsasi

asigsasi

Üye
kaldıramaz sın

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
bildiğim kadarıyla flaş ışığının açılması için 2 saniye basılı tutmak gerekiyordu senin durum öylemi

cheguerra

Üye
    Konu Sahibi
sorun şu telefon ekran kilit tuşuna basmadan birden ekran kararıyo ve ardından flas ışığını açıyor.Tabi kendim ekran kilit tuşuna 2 saniye basılı tutuğumdada açılıyor ama telefon durup dururken birden ekran kilit tuşuna dokumadan ekranı karatıp flas ısığı açıyor. Sorun bu bir çözüm yolu varsa yada tavsiyeniz varsa cevaplarınızı bekliyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
menü tuşuna basılı tutup ta açmayı denedinmi

cheguerra

Üye
    Konu Sahibi
menü tuşuna basılı tutup ta açmayı denedinmi
Flas ışığı ekran kilit tuşuna basılı tutulduğunda ve menü tuşuna basılı tutulduğunda açılıyor ; fakat demek istediğim bu değil ekran kilit tuşu ben dokunmadan ekranı kilit tuşunu etkinleştirip ekranı kapatıyor ve ardından flas ışığını açıyor. Ekran kilit tuşunda sorun var. Bununla ilgili bir bilginiz varmı?

asigsasi

asigsasi

Üye
yazılımsal sorun olabilir yazılımı yeniden yükle

Üst Alt