Nokia 700 almalı mıyım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 700 almalı mıyım??
merhaba arkadaşlar !! :)

Ben yeni bir telefon almaya karar verdim.Galaxy S2 vardı.Ama suya düştü.birde N9 var.N9 sağlam.Takır takır çalışıyor.Ama işde kullanıyorum.Çift sim kart kullanıyorum.Biri ailemin bulunduğu,diğeri iş-güç.Galaxy s2 bozulunca bende yeni telefon almaya karar verdim.Nokia 700 gördüm geçen.Yurtdışına çıktığım sırada inceledim.Harika bir telefon.Ben çok beğendim.Telefonun küçük olmasıda çok hoşuma gitti.Sizce almalımıyım ??

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Nokia'nın son zamanlarda çıkardığı en iyi telefonlarından biri .. Bence almalısın.701 ve 603'e de bir gözat derim :oke:

hitafnalsa

Üye
Klasik nokia donmaları var diye duymuştum .Menüye geçişte bile! O kadar güçlü ram ve işlemciye rağmen! Ne derece doğru bilmiyorum. Ama bence oldukça güzel bi telefon Ben olsam alırdım:ehe:ehe

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya e7 yd 701

tempestshine

tempestshine

Üye
701 veya 603 de iyi :oke:

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bence bütçeni fazla aşmıyacaksa 701 i tercih et 700 ile aynı özellikte farkı hafıza ve kamera bunlara iht,yacım yok diyorsan düşünmeden al bence pişman olmazsın

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
bence bütçeni fazla aşmıyacaksa 701 i tercih et 700 ile aynı özellikte farkı hafıza ve kamera bunlara iht,yacım yok diyorsan düşünmeden al bence pişman olmazsın

N9 gibi bir telefona 1500 ödediyse arkadaş ve Galaxy S IIyi suya düşürdüyse fiyat sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum.

(Yazdıkları hiç inandırıcı değil)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Lumia 800 bekle kardeş...

merhaba arkadaşlar !! :)

Ben yeni bir telefon almaya karar verdim.Galaxy S2 vardı.Ama suya düştü.birde N9 var.N9 sağlam.Takır takır çalışıyor.Ama işde kullanıyorum.Çift sim kart kullanıyorum.Biri ailemin bulunduğu,diğeri iş-güç.Galaxy s2 bozulunca bende yeni telefon almaya karar verdim.Nokia 700 gördüm geçen.Yurtdışına çıktığım sırada inceledim.Harika bir telefon.Ben çok beğendim.Telefonun küçük olmasıda çok hoşuma gitti.Sizce almalımıyım ??

anılbaran

anılbaran

Üye
701 al derim

Why Always Me

Why Always Me

Üye
701 'e Bir Bak İstersen Kardeşim Tavsiye Ederim Cihaz Çok Güzel :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
701 'e Bir Bak İstersen Kardeşim Tavsiye Ederim Cihaz Çok Güzel :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Fiyat yönünde anlaşılan bir sıkıntı yok.Al o zaman iyi bir telefon :oke:

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4172697][COLOR="Red' Alıntı:

N9 gibi bir telefona 1500 ödediyse arkadaş ve Galaxy S IIyi suya düşürdüyse fiyat sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum.

(Yazdıkları hiç inandırıcı değil)
[/COLOR]

fiyat sıkıntısı kesinlikle yok.Galaxy s2 3.el gibi bir şeydi :D Eniştemden,Teyzeme,teyzemden de bana kaldı.Miras gibi.Sanırım çin malıymış.Ekranı kayıp duruyordu.çoğu özellikten mahrumdu.N9'da zaten biraz çatlak.Sanırım.kılcal çizilmeler var.Bana telefon dayanmıyor.Ben Nokia falan almayacağım.Öneriler için teşekkürler.Blackberry Bold 9900 aldım.En iyisi :d:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Hayırlı Olsun Diyelim O Zaman :)

cyber

cyber

Üye
700 iyidir

fuko-34

Üye
nokia nin yeni telefonlarinda dokunmayige hala 2 kere mi tiklanmasi gerekiyo yoksa yoksa yeni surunle onu duzelttilermi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iki kere tıklanma symbian s60v5 de bitti kardeş bellede tek tıklaman yeterli

Neverex

Üye
Blackberry de iyidir. Güzel bir seçim. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt