Nokia 6730 Classic Hafıza Kartı Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

FURKANDENIZ

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6730 Classic Hafıza Kartı Sorunu?
Arkadaşlar iki gün önce Trkcell'den kampanyalı 6730 aldım.Fakat dün akşam telefonu karıştırırken telefon kutusundan çıkan 1gb Micro SD hafıza kartının 700 MB'ı diğer dosyalar başlığıyla dolu gözüküyor.Uzun uğraşlarım sonunda Telefon içindeki OVİ,maps,nokia uygulamalarının hafıza kartında deil telefonda olduğunu öğrendim ama kartı yeni aldım ne dir bu 700 mb ? telefoncu kartı biçimlendirmemi söyledi ama biliyosunuz yeni telefonlar hassas oluyo aldıktan iki gün sonra bozarsam babam beni ...:d: önceden 6600 kullanırdım hafta bi format atardım ama dayanıklı telefondu kalas gibi bişey olmuyodu bundan ise korkuorm :d:6730 kullanan yada bilen biri yardımcı olabilir mi? :yuru:yuru:hmmm:hmmm

realy53

Üye
Bende 6730 aLdm 695mb war diğer dosyaLaRda ama diğer dosyaLArı buLamıyorum :S

FATİH MALKOÇ

Üye
ben de aldım hafıza kartını biçimlendirdim bir sorun yaşamadım biçimlendirmeni tavsiye ederim inşaallah bir şey olmaz korkma.

jeki01

jeki01

Üye
2 aydır 6730c kullanıyorum.
Hafıza kartında haritalar yüklüydü onları sildim, 300 MB boş alan çıktı.
İnternetten Türkiye haritasını indirdim o kadar.
220 MB diğer programlar yazıyor.
500 MB boş, 280 MB müzik resim var.
Format atmadım ama hafıza kartına.

realy53

Üye
NasıL biçimLendrcez bi biLge wRsene bana

ozgur1111

Üye
yeni 6730 c aldım üzerinde 1 gb hafıza kartı vardı haritalar onda yüklüymüş,ben bu kartı çıkardım (çıkarmadan önce kart içindekileri pc ye yedekledim)yerine 28 tl ye 8 gb micro sd kart aldım sonra yedekleri karta yükledim,haritayı güncellemek için cities klasörünü sildim yeni vers yükledim şimdi sorunsuz mükemmel çalışıyor kart biçimlendirmeyi zaten tel yapıyor

FURKANDENIZ

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayara bağlayıp biçimlendirin bende bi sorun olmadı...Uygulamalar da (Ovi,maps vs.) telefon hafızasındadır..Hafıza kartını biçimlendirmek gerekio

bassasy

bassasy

Üye
arkadaşım öncelikle bilgisayarına linkten suite kurmalısın dvd de var ama eski versiyon ondan harita yükleyemezsin.
sonra ovi suiteyi açacaksın ordan haritalardan cihazındaki yüklü haritaları aşağıda telefonun resminden göreceksin ordan türkiye haricindekileri sil sana 500 mb a yakın yer açılır sonra ordan güncelleme diyip haritaların en güncel halini telefonuna indirebilirsin ilk telefonda yüklü olan pek güncel değil:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kartı bence hiç biçimlendirme ovimaps filan olmasada yararlı bazı şeyler var bende başta biçimlendirdim bilmeden

karma68100

Üye
arkadaslar merhaba ben hasan nokia 6730 um var hafıza kartına müzik felan yükledim hafıza kartı dolu dedi 650 mb bi dosyayı sildim ve telefonu 1 tane tema yüklerken dosya telefonla uyumlu deil diyor dosyayı sildikten sonra böyle oldu yardım lütfen