NOKİA 6720 Clasik yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

levent1034

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 6720 Clasik yardım istiyorum
nokia 6720 clasik cep telefonumu ilk aldığımda fotoğraf çekim modunda, sahne modu otomatik bile olsa, flaş kapalı yı işaretlediğimde flaş gece bile olsa yanmadan resim çekebiliyordum. ancak yakın zamanda kapalıyı işaretlediğim halde flaş hep patlıyor. birde video modunda yapılan çekimde ilk 10 sn.den sonra duraklıyarak ve atlayarak çekim yapıyor.ilk aldığıma göre şarj süresi birden yarı yarıya da düştü. Bütün bunlar benim tahminim bir güncellemeden sonra oldu. konu ile ilgili olarak Nokia servisinde aynı gün defalarca versiyon yüklemelerine rağmen sorunlar düzelmedi. söylemlerine göre sonki çıkan güncellemelerin hatalı olabileceği ve sorunun düzelene kadar güncellemeleri takip etmek gerektiği gibi.... (telefonumu yaklaşık 6 ay önce aldım. paralel ithalat olarak) bu sorunlar ile ilgili bilgi verebilen olursa sevinirim. :hmmm

levent1034

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konuda kimsenin bilgisi yokmu?

ümit256

Üye
arkadaşım ben daha dün 490 tl ye aldım 6720 yi sana bilgi varmeye çalışırdım ama daha telefonu çözemedim

aldoben

aldoben

Üye
6720 hakkında bilgi almak istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı.

OğuzcanAbi

Üye
yazılımında sorun olabilir nokia software uptader ile yazılımını güncelle eğer bu sana özel bi sorunsa düzelir yok herkesde war telefonun özelliği ise bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt