• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 6700 Slide ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 6700 Slide ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
2.2 inç genişliğinde ve 240 x 320 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan Nokia 6700 Slide’de, Symbian OS v9.3, S60 rel. 3.2 işletim sistemine yer verilmiş. Carl Zeiss optik özellikli 5 Megapiksel kameraya yer verilen cihazda; 3G şebeke desteği, 16 GB microSD hafıza kartı desteği, Nokia Maps, Bluetooth 2.1, Mini USB girişi, LED flaş ve otofokus gibi özelliklerde unutulmamış.

Cihazın 2010 yılında 160 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniliyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Doguş benden önce davrandın :ehe, ben paylaşacaktım sen önce davranmışsın.Eline saglık.:oke:
6500 ın symbian hali gibi...

eç038

eç038

Üye
süper yaaa herşeyi koymuşlar buna heralde.. tabi nezakette var :D

Progressivity

Progressivity

Üye
güzel bir telefona benziyor video incelemesini sabırsızlıkla bekleyecem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yagizbogac

yagizbogac

Üye
çin malına benziyor :D

swpkullanicisi

Üye
Kardeş Nasıl alcaz bu telefonu Varmı türkiyede

djj_muzzy

djj_muzzy

Üye
160 euro yazıyo oda esıttır max 350 ytL ama biz zamanında 6500 sLide 600 ytL almıstık sadece kasasından dolayı o kadar fark revamıdır ? Nokia'nin fiyatları cok dengesizleşti.
Telefon tip olarak güzel bişeye benziyor.hangi ayda piyasaya sürülecekmiş ?

brawo_41

brawo_41

Üye
hacı cıkmadımı hala bu tel yaa.

osman_kys

Üye
Çıktı Arkdaşlar Ben Kullanıyorum 450 500 TL arası ;)

crazysuse

Üye
160 euro diorlar. yni yklaşık 350 civarı..türkiyede satışı 450 500 stn üstünü devlet alıyor düşünün artık :D

speedyx1

speedyx1

Üye
turkce dil paketi lazim bilen varsa ozel msj atsin pls

koniler

Üye
ya ne kadardır kullanıyosunuz arkadaslar nasıl durum bozukluk varmı ? birde renkleri gidio soyuluyo diolar ölemi ?

06seqo06

Üye
arkadAŞlar bu telEfOn SUaan ankara metre da 380 tl peşiNn Fİyatı(h)

--------------- Ekleme ---------------

ARkaDAŞlAR AMA TEL süPErR...

ymthty

Üye
ben aldım kesinlikle almayın paranız direk çöpe gider sürekli donma yapıyor ve de hiçbir yazılım kabul etmiyor

sessiz_fırtına

Üye
Ben aldım kullanıyorum kibar hafif tavsiye edrim fiatı KVK 425...

ledayi2000

ledayi2000

Üye
çıktı çıkmasınada nasıl bir telefon işe yararmı fiyat aralığı 450-480 bazı olumsuz yorumlar okudum sizce nasıl arkadaşlar

karizma0

Üye
yaaa arkadaşlar ben anlamıyorum hangi telefona baktıysam hepsinede illa bi kötü almayın diyen oluyo bu olumsuz yorumlara aldanmayın bunu beyenmiyosan git 1500 tl ye en son çıkanlarından al ki bunlar o tel`e bile bi kötü yanını bulurlar

armaganist

Üye
ben kullanıyorum ve çok memnunum. uygulamalar yüklemeye başladım. internete giriş menü hızı çok iyi. tavsiye ederim. bi eksik yanı wifi olmaması. operatörün int kullanıyorum yetiyor artıyor bile. ona gerek duymuyorsanız kullanımı çok güzel bir telefon.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende haftaya pembesını alıyorum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt