Nokia 6680 Tuş Işıkları Yanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6680 Tuş Işıkları Yanmıyor
Sensörden kaynaklanmıyor.Zifiri karanlıkta da yanmıyor.Sanırım kapağı değiştikten sonra oldu (Yeni farkına vardığım için bilemiyorum).
Bozuk veya virüslü bir programdan kaynaklanıyodur diye versiyon da attım olmuyor.
Ekran ışıklarında veya herhangi bir yerinde sorun yok.Tuşlar basıyor ama ışıkları yok.

Yardımlarınızı esirgemeyin.

kaan0

kaan0

Üye
büyük ihtimalle ışıkların hepsi birden bozulamayacağına göre sensörün bozulmuş olabilir :oke:

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Ama dostum sensörü parmağımla kapatınca ekranın ışığı kararıyor parmağımı çekince ekran parlıyor.Yani sensör bozuk olsa böyle bir tepki vermez herhalde.

Bi denemek istiyorum ama sensörsüz nasıl açacağım ışıkları? Bir programı falan var mı? Yani ışıkların kontrolünü sensör programa devretsin.Böyle bir şey söz konusu mu?

kaan0

kaan0

Üye
o kadarını bilmiyorun ama belki sensörün ışıklara giden kablolarında vs. bozukluk olabilir değilse belki de voltaj yükselmesi gibi bir nedenle ışıklar yanmış olabilir.. kabını çıkar bi kokla yanık kokuyomu ben babamın eski telefonunu (5210) çakmağın içinden çıkan elektrik çarpan aletle çarpmıştım ışıklar bozuldu sadece 1'i yanıyodu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt