DKaN2
Üye
Nokia 6680 menü donması Yardım
Günaydın arkadaşlar Öncelikle burda paylaşım yapan bütün arkadaşlara cok cok teşekkür ederim. Burda paylaşılanlar sayesinde cok şey hakkında bilgim oldu. Bir sürü programım oyunum oldu... uzun süredirde forumu kullanıyorum ne kadar tesekkür mesajı yazamasamda cogunuzun (özellikle paylaşım yapanlardan) nicklerini biliyorum
exelans, P_O_W_E_R, komando, oyunların kralıda alperenbuğra 
Benim Nokia 6680 im var. Sizden indirdigim programlarıda bazı arkadaşlarıma bazen yardımcı olmak icin hafıza kartından onlara program falan yüklerim zaten ne oluyosa onların yüzünden oluyo
1,5 seneden fazla kullandıgım telefonuma hafıza kartı sayesinde commwarrior isimli arkadaş girdi
saolsun bir arkadaş forumda paylaşmıştı. kart okuyucum evde oldugu icin sorunu cözememistim neyseki bisiler bulduk. int kafeden cözdüm. kafedeki adama windows messenger i gösterince sasirdi yarın gel trcell hat alayim yapalim dedi. Tamam dedim
Gittim bizim yandaki otelden bir adam onada yapsana diyor 
baktım bakıştırdım. Mesajlar hata2 diyen bir yazı çıkıyor multimedya ayarlarına girince
neyse formatlıyalım dedim attık formatı sonra benim kartı taktık 1-2 program - hareketli tema
a21a TEŞEKKÜRLER
6600 da denedik sapasağlam çalışıyor
ASIL SORUN
Benim 6680 dün akşam adamdan ayrıldıktan 30-40 dk sonra vodka içmişe döndü
İlk olarak menü COK COK DONDU. Bir ara menüye girdim ARAÇLAR dedim Menü HATA 25 demeye başladı ve girmedi :S 20 dk falan bu sürdükten tabi arada sürekli telefonu aç kapa aç kapa menü tusuna basinca Yukarda sadece menü yazıyor ve uzun süre bekliyor. açılmıyor yada açılsa bile tek tepkiye 1 dk falan veriyor :S
Anladıklarım
1. Sorun hafıza kartına Çünkü kartı çıkardıgımda deli gibi çalışıyor
Çözüm diyeceksiniz FORMAT ama yapamam
kart 512 lik hadi bisi yok diyin
bi sürü program var. Kendi programları var icinde kart en azından boş değil 
yine diyeceksiniz çok doludur kartın 1 senedir ortalama 1 mb falan bos yerim kaldı. Şu anda da rakam fena değil 10mb üstünde boş yerim var.
Evet sorunum bu yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler
exelans, P_O_W_E_R, komando, oyunların kralıda alperenbuğra 
Benim Nokia 6680 im var. Sizden indirdigim programlarıda bazı arkadaşlarıma bazen yardımcı olmak icin hafıza kartından onlara program falan yüklerim zaten ne oluyosa onların yüzünden oluyo
1,5 seneden fazla kullandıgım telefonuma hafıza kartı sayesinde commwarrior isimli arkadaş girdi
saolsun bir arkadaş forumda paylaşmıştı. kart okuyucum evde oldugu icin sorunu cözememistim neyseki bisiler bulduk. int kafeden cözdüm. kafedeki adama windows messenger i gösterince sasirdi yarın gel trcell hat alayim yapalim dedi. Tamam dedim
Gittim bizim yandaki otelden bir adam onada yapsana diyor 
baktım bakıştırdım. Mesajlar hata2 diyen bir yazı çıkıyor multimedya ayarlarına girince
neyse formatlıyalım dedim attık formatı sonra benim kartı taktık 1-2 program - hareketli tema
a21a TEŞEKKÜRLER
6600 da denedik sapasağlam çalışıyor
ASIL SORUN
Benim 6680 dün akşam adamdan ayrıldıktan 30-40 dk sonra vodka içmişe döndü
İlk olarak menü COK COK DONDU. Bir ara menüye girdim ARAÇLAR dedim Menü HATA 25 demeye başladı ve girmedi :S 20 dk falan bu sürdükten tabi arada sürekli telefonu aç kapa aç kapa menü tusuna basinca Yukarda sadece menü yazıyor ve uzun süre bekliyor. açılmıyor yada açılsa bile tek tepkiye 1 dk falan veriyor :S Anladıklarım
1. Sorun hafıza kartına Çünkü kartı çıkardıgımda deli gibi çalışıyor

Çözüm diyeceksiniz FORMAT ama yapamam
kart 512 lik hadi bisi yok diyin
bi sürü program var. Kendi programları var icinde kart en azından boş değil 
yine diyeceksiniz çok doludur kartın 1 senedir ortalama 1 mb falan bos yerim kaldı. Şu anda da rakam fena değil 10mb üstünde boş yerim var.
Evet sorunum bu yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler