nokıa 6630 yazılım güncellerken kilitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brave.lion

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6630 yazılım güncellerken kilitlendi
arkadaşlar nokıa 6630 telefonuma yazılım güncellerken elektirikler gitti tam o sırada ve elektrigin geri gelmesinden sonra nokıa pc suıte ovi ile güncelleme yapıyordum ama yazılım yarıda kaldı ve telefon kilitlendi acılmıyor vede pc suıte kablosu baglı olmasına ragmen telefonu görmüyor yazılımı silindi sanırsam yedekte almamıştım nasıl geri düzeltirim yardımcı olursanız sevinirim..

ömür1978

ömür1978

Üye
ustam aynı sorun bende de var yani update ederken elektrik kesildiği için ne yapacağımı bilmiyorum... ne bilgisayara bağlanabiliyorum nede telefonu açabiliyorum... bu soruna çözüm sunabilecek kimse yokmu???? lütfen yardım edin? ayrıca brave.lion konuyu açtığın için teşekkür ederim

10TMHCY

Üye
3500c telefonum var güncelleme esnasında kablo çıktı telefon artık açılmıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

aly006

Üye
Beyler biri bi çare bulsun 6630 tam uptade ederken kablo cıktı kabloyu görüyor ama telefon açılmıyor :/

mfdrn

mfdrn

Üye
Arkadaşlar phoenix diye program var ondan yapıosunuz ama uğraşmak istemiosanız telefoncuya verin bizim orda 30-40 tl civarında para alıolar :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt