nokia 6630 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6630 yardım
arkadaslar 6630 tel bugun lavobaya suya dustu ama sadece yer ıslaktı yanı komple suya gırmedı hemen aldım elıme soktum heryerını ıcıne felan su gırmemıs komple temızledım sıldım felan ama emınım su gırmemıs sonra herseyı taktım gerı batarya sım kart hafıza kartı felan tel acılıyo ama baktım hanı format atınca dıl tarıh saat gırmeyı ısterya o sekılde yaptı sasırdım
ama bende sırayla yaptım tel acıldı ama hatsız secenegılyle acıldı kacdefa ac kapa yıne yok bır turlu hat aktıf olmadı baska sım kart taktım yıne acılmadı ama tel acılıyor sım kartı acmıyor

sonra hafıza kartını cıkarıp malum format cektım (*-3-yesıl arama tusu-kapatma tusu)
ama yıne yok
acıl yardımlarınızı bekllıyorum
bana bır yardımcı olun

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Sim Kart takılan Yeri Çok Hafif Islak Bir Bez iLe Silin..

Arada Banada Oluyordu..

leo06.8

leo06.8

Üye
    Konu Sahibi
NoLiFe onerın ıcın tesekkur ederım

ama omadı telı komple cıgerlerını ayırdım bord ekran felan hepsını guzel ce soktum saf alkol ıle guzel bır temnızlık sonra sac kurutma makınası ıle ınce bır kurutma topladım sıstem bu sefer sorunsuz acıldı,
ama dıkkatımı ceken bır sey oldu bord ustunde sımkart slotunun arkasında pıl gıbı bır sey vardı oksıtlemıs sanırsam hatayı o verıyordu onuda komple temızledım

sorun halolmustur
konu klıt

p-siko-ahmo

p-siko-ahmo

Üye
Symbian Telefonlarına Format Atmak
Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda
Maxicep.com - Symbian Telefonlarına Format Atmak
"soft format"
ve
"hard format"

olmak üzere 2 çeşit format işlemi vardır.

1) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz

Gelin beraber bu kodu bulalım

Bu siteye giriyorsunuz

Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz

IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz.

Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz...

Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur

Test Edilip Onaylandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...