Nokia 6630 'umun Kilit Kodunu unuttum ? Ne Yapmam Gerekli?

Sponsorlu Bağlantılar

Cemremsi

Üye
teşekkürler
gerçekten işe yarrıyor

djceeyme

Üye
İndirme Adresi :

Bir Tane Daha var...Onuda En Yakın Zamanda Ekliyeceğim...;)

massacre21

Üye
olmadıı :(

Orfenegro

Üye
ya arkadaşlar tamam elimize bir master kod veriyor ama o master kod ile ne yapacağız anlamadım ki. benım de 6630 telefonum var. telefonu orjinal ayarlara donduremiyorum cunkı masaüstü şifremi unuttum.tuş kilitleme şifresi var. bunu nasıl bulabilirim ? :(

Lion Heart

Lion Heart

Üye
ya arkadaşlar tamam elimize bir master kod veriyor ama o master kod ile ne yapacağız anlamadım ki. benım de 6630 telefonum var. telefonu orjinal ayarlara donduremiyorum cunkı masaüstü şifremi unuttum.tuş kilitleme - var. bunu nasıl bulabilirim ? :(
master codeu telefon kodu (güvenlik kodu) sorulunca o master codeu yazıyorsun.... sonra telefon kodun 12345 oluyor... olay bu eğer bu işlem gerçekleşmezse firmware update yap...

Orfenegro

Üye
ya bu yine yemedi arkadaşım. deniyorum olmuyor yoksa yanlış yere mi yazıyorum. teknolojim biraz zayıftır daha detaylı yardımcı olursan sevinirim. hatta smart settings programından master securit code'u ENABLE yaparak ta denedim ama yine yapamadım. Lütfen yardımcı olun :'(

esinti_selcuk

Üye
arkadasım bu proğram bnde ıse yaramadııı ne yapmam gerekıo:

fatiheren09

Üye
arkadaşlar şifremi unutum nasıl bulabilrim

haggard35

Üye
gereksiz insanlar yazmayın bilmiosanız bırakın bilen yazssın

yusuf444

Üye
tşk

--------------- Ekleme ---------------

http://rapidshare.com/files/76258301 yapmanız gereken telefonunuzdan hafıza kartını çıkartın baska bir telefon yada card reader ile E:\System\Recogs dosyasının içine THE-NOKIA-UNLOCK.MDL i koyun sonra hafıza kartını tekrar telefona takın program 2 dakika içinde devreye girecek bekleyin sonra hafıza kartını ve bataryayı telefondan cıkartın bataryayı tekrar takın artık sifreniz resetlenmiştir eski şifre 12345 olmustur
6630 ve 6680 denenmiştir
/THE-NOKIA-UNLOCK.MDL.html
ARKADAŞLAR BEN BUNU YAPTIM ŞİFREM 12345 DÖNDÜ SİZİNKİ NEDEN OLMUYORKİ?

burocktr12

burocktr12

Üye
Google a master code yaz imei no ile bulabilirsin.

manisa451981

Üye
Nokia 6630 'umun Kilit Kodunu unuttum ? Ne Yapmam Gerekli? kilit kodunu nasıl kıracam

11er

11er

Üye
6131 olmadı

mehmet7126

Üye
*#06# seri no göstermiyo mu ?

karati_buha@hot

Üye
ya ben internete o dediğiniz linki yazıyorum ama bağlantı olmuyor diyoooo

Üst Alt